Gårdagens match i spanska andraligan satt med en ruskig marginal, hela 6-0 blev det till Elche till slut. Idag beger vi oss till Valladolid där hemmalaget tar emot Barcelona B i segundan. Här är spelet givet, som alltid när Barcelona B är i farten, maxspel!

  • Match: Valladolid – Barcelona B
  • Spel: över 2.5 mål
  • Odds: 1.65 (bwin)
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 17/12 16.00

Valladolid spelade så sent som för två säsonger sedan i primera division, där man tyvärr hamnade på nedflyttningsplats. För tillfället placerar man sig på en fjärdeplats i segundan, bara fyra poäng ifrån en uppflyttningsplats. Man har en helt ok form för tillfället då man är obesegrade de sex senaste matcherna. Men sex av dessa matcher har slutet med kryss, så ska man ta sig vidare till en uppflyttningsplats så gäller det att man börjar vinna mer. På hemmagräs kan man däremot inte klaga på vinsterna, där man har sex vinster på åtta försök, endast en förlust har man noterats för hemma.

Till dagens match har man en del skador i truppen, men det är främst spelare som varit skadade en längre period, alltså inte större avbräck.

Barcelona B placerar sig på en tolfteplats i segundan för tillfället. Man kommer ifrån en målrik historia mot Almeria i senaste omgången som slutade 3-3 till slut. Faktum är att man ofta är inbladade i målrika matcher då man verkar priotera anfallsspelet, i de fem senaste matcherna har fyra av dessa gått över linan 2.5 mål. Kikar man på gjorda mål/insläppta mål så ligger man i topp i bägge av dessa tabellerna, räknar man då ut målsnittet i Barca B:s matcher så ligger matcherna på tre mål i snitt.

Barcelona B spelar precis som ”riktiga” Barcelona med tre anfallare, vilket gör att det oftast blir full fart framåt. Men till skillnad från orginalet Barcelona så är man inte lika duktiga på att ta tillbaka bollen när man väl tappar den, vilket gör att man ofta får farliga kontringar emot sig.

Det här spelet känns ruskigt säkert på förhand, så jag väljer att lägga ett maxspel här. Testar även 2/10 units på över 3.5 mål, oddset för detta ligger på 2.55 hos bwin.

/e@sy