Matchen är hämtad från Tippeligaen och spelet är givet. Häng med.

Vålerenga – Strømsgodset
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.61 Pinnacle
Spelstopp: 2011-07-30 18:00

Vålerenga har spelat bättre och bättre senaste tiden och trots att man förlorade i senaste matchen mot Molde med 1-2 så är man fortfarande i bra form. Många pratar om laget som potentiella mästare denna säsong och fortsätter man att spela som man gjort så är inget omöjligt. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats. 2-1-2 hemma denna säsong.

Strømsgodset har spelat okej senaste tiden, problemet med laget är att man uppträder mycket ojämnt vilket resulterar i att man i ena matchen spelar riktigt bra för att i nästa spela som krattor. Laget kan om man vill med denna ojämnhet blir det svårt. 3-0-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats. Man har varit riktigt dåliga på resande fot denna säsong med 1-0-3.

Vålerenga bör bärga hem tre friska poäng ikväll, laget har en bättre grund och man har också uppträtt mer stabilt än sina motståndare idag. Hemma är man också starka. Strømsgodset uppträder alldeles för ojämnt och borta är man svaga, man får se sig besegrade idag och ettan spelas.

Lycka till.