Vi tar oss till Mestalla ikväll där hemmalaget Valencia har en CL-plats att försvara med två omgångar kvar. I andra änden av tabellen slåss Villarreal för att hålla sig kvar i primera division. En hel del avbräck i bägge lagen, så här tror jag att bredden på truppen kommer fälla avgörande!

  • Match: Valencia – Villarreal
  • Spel: Valencia över 1,5 mål
  • Odds: 1.61 @ bet365
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Valencia ligger på en tredjeplats i nuläget, vilket innebär att man spelar CL nästa säsong om man håller fast vid den. En seger ikväll kommer att säkra CL-platsen eftersom man då är minst tre poäng före Malaga, samt med bra mycket bättre målskillnad som Malaga aldrig kommer hämta in. Kikar vi på de senaste hemmamatcherna Valencia haft så är det inget snack om att man trivs hemma på Mestalla för tillfället. De tre senaste ligamatcherna här har slutat 4-1, 4-0 och 4-0 till Valencias favör. Senast var man ut mot Osasuna på hemmagräs och matchen var mållös ända tills kvarten återstod. Sedan rasslade det till rejält efter två mål vardera från Jonas och Aduriz. Dessa herrar kommer garanterat starta för Valencia idag!

Saknas gör laget bästa målskytt, Soldado, som dras med en skada. Vidare så kommer inte Parejo till start då han nyligen åkte fast för rattfylla. Soldado är lagets bästa målskytt (17 mål) och skulle i normala fall vara ett gigantiskt avbräck. Men han har varit riktigt usel på slutet och sett otroligt loj ut i de matcher jag sett. Aduriz har sett vass ut och kommer ersätta Soldado rakt av här.

Stekhete Aduriz ersätter förmodligen Soldado ikväll.

Villarreal tog en mycket viktig seger senast mot Gijon, vilket gör att man skaffat sig ett hyfsat utgångsläge inför de två sista omgångarna. Man har fyra poäng ner till Zaragoza som ligger under nedflyttningsstrecket, och ytterligare en poäng till godo på Vallecano strax ovanför strecket. Även fast man vann senast så tycker jag inte att spelet såg särskilt bra ut, framförallt inte försvarsspelet. Man bytte chanser med Gijon och det har man verkligen inte råd att göra mot ett lag av Valencias kaliber, då är man körda!

Man saknar idag Senna (skadad), Marchena (avstängd), Cani (skadad) och Cesar (avstängd). Ett riktigt stort minus att Marcos Senna är borta då han hittat tillbaka till gammal god form, han har även stått för en hel del mål på slutet.


Valencia har varit starka på Mestalla på slutet och inget talar för en förändring idag. Man har en CL-plats att försvara och spelarna som nu får chansen pga skador är alla fullgoda ersättare. Här smäller man in minst två mål!

Kör även en del sidospel i matchen som känns riktigt bra:

Valencia över 2,5 mål – 3.00 @ bet365 – 1/10 units

Aduriz gör mål i matchen – 2.40 @ betsafe – 1/10 units

Aduriz gör minst två mål i matchen – 7.00 @ bet365 – 0.5/10 units

/e@sy