Copa del Rey ikväll och ett riktigt tungviktsmöte, Valencia tar emot Sevilla hemma på Mestalla. Här har ena laget ett par viktiga pjäser borta vilket borde märkas. Har även hittat ett ruskigt bra odds på en målskytt, måste bara ryggas!

  • Valencia – Sevilla
  • Valencia (1×2)
  • Odds: 1.80
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 22.00

Valencia har haft två veckors vila och det är nu dags att sparka igång maskineriet igen. Man tog sig vidare från förra omgången i cupen via en säker 4-0 vinst hemma mot Cadiz, första mötet slutade 0-0 där. Valencia är så gott som skadefria och har mycket viktiga Ever Banega tillbaka sen ett par veckor, han gjorde även mål i vinsten mot Cadiz. Bredden som man har i truppen är det få lag i Spanien som kan mäta sig med, oavsett lag Emery sätter på planen så är man rejält slagkraftiga.

Försvaret har sett riktigt bra ut på slutet och man har faktiskt inte släppt in något mål bakåt på de tre senaste matcherna. Framåt har man som alltid den sylvasse Soldado som gjort tre mål på de två senaste. Han kommer nog finnas med från start här ikväll och jag tror det finns mycket goda chanser för ett mål där.

Sevilla tog sig vidare i cupen efter sammanlagt 3-1 mot San Roque, och det var utan att alls övertyga särskilt mycket. Märkbart är att alla tre målen gjordes av Kanoute, och han kommer inte ens finnas med på bänken ikväll pga skada. Saknas gör även Perotti som haft ett skadehelvete denna säsong, vilket är väldigt synd, för han är en njutning att kolla på i sina bästa stunder.

—————————————————————————–

Med Kanoute och Perotti borta så är Sevilla rejält vingklippte enligt mig, för man har inte alls samma bredd på truppen som Valencia har. Hemma på Mestalla är Valencia även erkänt starka och jag tror man fixar en vinst ikväll.

Nu till målskyttespelet som jag skrev om tidigare, som jag hittat ett kanonodds på! Soldado har som sagt gjort tre mål i de två senaste matcherna, han finns alltid inne i boxen och hugger som en kobra. Bet365 erbjöd 1.80 på att han skulle göra mål i matchen, vilket är ungefär det odds jag förväntade mig.

Men unibet erbjuder skyhöga 2.60 på att Soldado ska pilla in en boll, det oddset kommer garanterat sjunka så det spelar jag 4/10 units på direkt!

All spansk media placerar Soldado i en startelva och jag litar på dom här. Skulle han inte komma till spel så återbetalas insatsen.

/e@sy