Riktigt intressant match på Mestalla ikväll då Valencia gästas av Sevilla, två lag som öppnat ligan väldigt svagt. Jag har tagit sikte på antal gula kort i matchen som jag inte tror kommer springa iväg.

  • Match: Valencia – Sevilla
  • Spel: under 6,5 gula kort
  • Odds: 2,13 @ betsson
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Valencia var ett av de lagen som drog på sig flest antal gula kort förra säsongen, men inledningen på den här säsongen har varit desto svalare. Det finns många faktorer till detta men det skadar ju knappast att Soldado lämnade laget, Albelda lagt av och Feghouli mestadels sitter på bänken. Dessa tre stod för en hel del gula kort förra säsongen och nu tycker jag inte det finns så många spelare kvar som tar onödiga varningar. Man känns som ett snällare lag nu och på de fyra inledande matcherna har man också bara fått 9 ”ostskivor” och inget rött kort.

Sevilla drog också på sig en hel del varningar förra säsongen och minns jag inte fel så var man det lag som fick flest röda kort den säsongen. Men det har skett en del förändringar i laget och det tror jag kommer innebära mindre varningar den här säsongen. Gary Medel och Botia lämnade laget och på skadelistan finns Fazio som fick en hel del varningar förra säsongen. 15 varningar har det blivit hittills på fyra matcher, en siffra som jag inte tycker är särskilt farlig då man haft en del tuffa möten.

domaremallenco

Domare i matchen är Alberto Mallenco som jag håller som en av de bättre domarna i la liga, han svävar sällan iväg i matcherna och pratar hellre en gång extra än slänger runt med korten Han har dömt två ligamatcher hittills denna säsongen och det har varit Valladolid – Getafe (4 gula) samt Almeria – Villarreal (2 gula). Det här är ett ganska hett möte ikväll men är det någon som ska kunna kyla av det en smula så är det Mallenco. Jag tycker vi erbjuds ett bra odds för under 6,5 gula kort och det får sig en insats strax under medel.


Testar även spel på över 2,5 mål i matchen till 1,75 hos betsson- 5/10 units.

Det är två lag som visat upp en bedrövlig defensiv hittills denna säsong och båda lagen måste gå för tre poäng här. Tror det kan bli en väldigt öppen match och då är det goda chanser till att det här spelet sitter.

/e@sy