Returmöte i Copa del Rey där Valencia ska försöka vända på ett 0-2 underläge från första mötet på Santiago Bernabeu. Dessa lag möttes även i ligan förra helgen och med den matchen på näthinnan har jag svårt att tro på hemmalaget här.

  • Match: Valencia – Real Madrid
  • Spel: Bortalaget mål i båda halvlekarna
  • Odds: 2,20 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Valencia har alltså stött på Real Madrid två gånger på mindre än en vecka nu och det har inte varit några lyckosamma möten. En 0-2 förlust i cupmatchen följdes upp av en förkrossande 0-5 förlust i ligan förra helgen. Man skapade faktiskt en del chanser i cupmatchen och var inte helt borta där, men i senaste ligamatchen saknade man allt vad försvarsspel heter och det stod 0-5 redan i halvtid. För att vända kvällens biff vill det till att man släpper lite på bromsarna och går för det här. Skulle Real Madrid göra ett mål (vilket man troligtvis gör) så innebär det att Valencia måste göra fyra mål för att ta sig vidare. Och fyra mål utan lagets skyttekung Soldado gör man inte kan jag garantera.

Förutom Soldado så saknas även Albelda, Feghouli, Mathieu, Parejo och Gago.

Real Madrid som gått så dåligt i ligan kommer knappast tillåta några överraskningar här. Med ett ligaguld som är utom räckhåll så är Copa del Rey ett litet plåster att sätta över såret. Urladdningen senast mot Valencia var även det bästa jag sett utav laget denna säsong, även fast Valencias försvarsspel lämnade mycket att önska. Valencia måste framåt här och jag tror att Real Madrid gärna gör ett tidigt mål för att släcka alla förhoppningar som folk har på Mestalla. Man gjorde alltså fem mål i första halvlek senast mot Valencia och man hade förmodligen kunnat gjort det dubbla om man inte slutat spela efter 45 min. Några fem mål gör man inte på 45 minuter idag men jag tror som sagt man pillar in en boll innan halvtid för att döda det här mötet.

I bortalaget stryker vi Kaká, Marcelo, Sergio Ramos och Pepe. Det är en väldigt stark trupp man reser till Valencia med.


Testar även två målskyttespel hos bortalaget:

Ronaldo målskytt – 1,62 @ unibet – 4/10 units

Benzema målskytt – 2,34 @ betsafe – 2/10 units

/e@sy