Valencia ska vara favoriter i den här matchen och jag har hittat ett riktigt spelvärt spel och det är inte raka ettan som liras! Häng på!


Valencia – Osasuna
Mitt tips: Valencia vinner mot noll
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Valencia är starka hemma på Mestalla och här möter man seriens sämsta bortalag i Osasuna. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Självklart ska Valencia vinna den här matchen alla dagar i veckan. Man har flera starka matcher bakom sig nu och formen pekar uppåt. Senaste spelade man 1-1 mot Manchester United på Old Trafford efter en defensivt starkt genomförd match. Man hade ledningen i matchen men släppte in 1-1 med ca 30 minuter kvar. Före det mötte man svårspelade Real Madrid på deras hemmaplan och den matchen stod länge 0-0. Men oturligt så drog Albelda på sig ett rött kort för Valencia och det blev för svårt att spela med en man mindre och Real Madrid kunde till slut vinna med 2-0. Återigen var Valencia ruskigt starka defensivt.
Motståndarna Osasuna är ett typiskt hemmalag som i princip lever på sitt spel där. Man har tagit 14 av sina 15 poäng på hemmaplan den här säsongen. Nu spelar man borta och då blir tufft.

Valencia är som sagt ruskigt hemmastarka och det vittnar 5 raka segrar om. I ligaspelet har man bara släppt in 6 mål bakåt på de 7 matcher man spelat och det mesta talar för att man återigen vinner och håller tätt hemåt.
Motståndarna Osasuna är nämligen seriens sämsta bortalag med 1 poäng på 7 omgångar. Man har resultatraden 0-1-6 och 1-12 i målskillnad. Som ni förstår så har laget oerhört svårt att göra mål framåt samtidigt som försvaret inte håller någon högre klass.

Rent historiskt så bör Valencia vinna den här matchen mot noll. Det har man åtminstone gjort i de 6 senaste mötena med Osasuna på sin hemmaplan Mestalla. Osasuna har inte gjort mål på Mestalla sedan 2004 och sedan dess har Valencia vunnit 6 raka matcher och man har målskillnaden 11-0 på dessa matcherna.

Valencia har två spelare avstängda här då både Albelda och Tino Costa missar matchen p.g.a. avstängning. Skador har man på Dominguez, Topal och Moya.
Osasuna får klara sig utan mittfältarna Camuñas och Rúper samt backen Damiá som alla är skadade här. Tunga avbräck för Osasuna!