Valencia hade ingen lycka i CL tidigare i veckan och nu siktar man alltså på att studsa tillbaka till vinnarspåret när Mallorca kommer på besök till Mestalla. Mallorca fick ingen vidare effekt av tränarbytet förra helgen och jag tror man får det otroligt tufft här!

  • Match: Valencia – Mallorca
  • Spel: Valencia över 2,5 mål
  • Odds: 2,62 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 17:oo

Valencia hade som sagt ingen större lycka i CL-mötet mot PSG tidigare i veckan så man lär vara revanschsugna här. Trots väldigt mycket bollinnehav i den matchen så ska man vara väldigt glada över det 1-2 resultat man får med sig in till returen, siffrorna kunde varit mycket större med tanke på de chanser PSG brände. Men nu är det ligan som gäller och Valencia lär vinna här för att inte ge Malaga ett allt för stort försprång i kampen om en europaplats. Normalt är det en fara att spela på ett lag som varit ute och dunkat i CL, men för Valencias del så är jag inte direkt orolig. Man har en otrolig bredd i truppen och främst offensivt vimlar det av klasspelare i det här laget, så oavsett lag på planen tror jag man kör över ”Mallis” här.

Saknas i hemmalaget gör Albelda (avstängd) Mathieu (skadad) och Banega (skadad).

Mallorca gjorde ett tränarbyte inför senaste matchen då Caparros fick lämna till förmån för Manzano. Man hade hemmaplan och ganska beskedligt motstånd i form av Osasuna, allt var alltså upplagt för en efterlängtad vinst för ö-laget. Men effekten av tränarbytet uteblev och Mallorca ska vara enormt glada över den poängen som man lyckades rädda i slutminuterna. Spelet såg lika uselt ut som vanligt och Mallorca har verkligen inte spelidé, eller iallafall ingen spelidé som man verkar följa, man sparkar och springer och hoppas helt enkelt på det bästa. Man har dessutom haft det tungt på resande fot på sistonde och på de tre senaste bortamatcherna så har man faktiskt släppt in tre mål i samtliga matcher.

Bortalaget saknar trion Arizmendi, Antonio López och Bigas som alla går skadade.


Mallorca ska inte ha något alls att hämta på Mestalla och Valencia kommer nog trycka plattan i botten från start här. Får man bara in ett par tidiga mål så tror jag detta kan rinna iväg ordentligt.

Kör även Valencia över 3,5 mål till 5,50 hos bet365 – 0,5/10 units.

/e@sy