Vi tar oss till Mestalla idag och matchen mellan Valencia och Mallorca. För Valencia är det viktiga poäng på spel för att behöva sin CL plats. Mallorca är i andra änden och behöver poäng för att inte bli indragen i bottenstriden. Blir ett över/under spel här!

  • Match: Valencia – Mallorca
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.80 @ unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00

Valencia har varit ut i Europa League i veckan och hade ett riktigt målkalas hemma på Mestalla. Man vann till slut med hela 4-2 mot PSV och har skapat sig ett bra utgångsläge inför returen. Nu är det alltså tillbaka till ligan igen där man för tillfället parkerar på en tredjeplats bakom giganterna Barca och Real. Men det finns lag som flåsar Valencia i nacken så dessa matcher bör man vinna för att befästa en CL plats. Hemma på Mestalla ösar man alltid på för fullt och det är inte ovanligt att vi får uppleva målkalas i denna gryta. Man snittar två gjorda mål per match här och ett insläppt i snitt, enkel matte så blir det 2-1 och det räcker fint för överspelet. Man förväntas ställa upp starkt offensivt och både Soldado och Jonas verkar ta plats i startelvan, något som inte försämrar chanserna för överspelet.

Nya skador i Valencia är Pablo Hernandez och Victor Ruiz som båda missar dagens match.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mallorca blandar och ger friskt denna säsong och det är alltid svårt att veta vart man har dom. Tidigare år har man varit urstarka på hemmagräs och lika urusla på bortagräs, men den inspelade poängen är mer jämnfördelad i år. Med sina 29 inspelade poäng har man bara fem poäng till godo ner till nedflyttningsstrecket, så det gäller att man kniper några poäng nu för att inte bli indragen i bottenträsket. Mallorca brukar faktiskt vara rätt målsnåla i sina matcher och hålla nere siffrorna, men Mestalla är inte som alla andra matcher utan här kommer det bli fullt ös från alla håll med bra tryck på läktarn. Kan jämföras med en bortamatch mot ett motstånd som Malaga, en match som Mallorca förlorade med 3-1 ganska nyligen. Jag tror det kan bli exakt samma siffror idag.

Avbräck i Mallorca är Fernando Tissone, Tomas Pina och Gonzalo Castro.

—————————————————————————————-

Valencia kör som sagt alltid full gas när man spelar hemma på Mestalla, och jag tror Mallorca kan få en svettig dag här. Men samtidigt har inte Valencias försvarsspel sett särskilt vasst ut på slutet och man har trots allt släppt in fyra mål på sina två senaste hemmamatcher, så det är inte omöjligt att Mallorca gör någon balja här. Men för utgången av matchen spelar det ingen roll då Valencia gör minst två.

Testar även två målskyttespel i matchen:

Soldado gör mål – 2.00 hos unibet – 2/10 units

Jonas gör mål – 2.90 hos unibet – 2/10 units

/e@sy