Intressant möte på Mestalla idag när Valencia tar emot Malaga i den åttonde omgången av La Liga. Gästerna saknar en del nyckelspelare idag och därför får Valencia tipset. Men jag testar mig på ett specialspel för att få upp oddset. Häng på!

  • Match: Valencia – Malaga
  • Spel: Hemmalaget vinner utan att släppa in mål
  • Odds: 2,67 @ unibet
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Valencia har blandat prestationer i början på säsongen och placerar sig just nu på en 9:e plats med nio inspelade poäng. Försvarsspelet har funkat fint så här långt med endast fem insläppta mål. Lite oväntat då Valencia tappade Otamendi inför säsongen och haft enorma skadebekymmer på målvaktspositionen. Men blickar vi framåt så har det inte alls funkat, med bara fyra mål framåt på sju matcher. Underbetyg åt både Negredo och Alacacer som inte alls imponerat. Nu är det hemmaplan och på Mestalla har Valencia ändå gått hyfsat bra under säsongen, där de är obesegrade efter tre matcher. Ett kryss mot Deportivo (1-1) följdes upp av ytterligare ett kryss mot Betis (0-0) innan det blev vinst mot Granada (1-0). Efter senaste bortaförlusten mot Athletic (1-3) lär det finnas en rejäl revanschlust hos Valencia och på Mestalla ska de styra spelet idag mot ett ganska blekt Malaga.

Fortsatt en del skadebekymmer hos Valencia som saknar bland annat Rodrigo, Negredo, Vezo, Perez och målvakter Alves och Ryan. Men det finns en betydligt bättre bredd hos Valencia än hos Malaga.

Valencia_200x200malaga_200x200

Malaga har haft det tungt inledningsvis och stod både utan seger och utan mål framåt inför den senaste hemmamatchen mot Real Sociedad. En väldigt tuff och tät match att vänta där, men det slutade i chock med en 3-1 seger för Malaga, där brassen Charles gjorde samtliga mål framåt. Men jag drar inga större växlar på den segern, eller det faktum att Malaga gjorde hela tre mål i en match. Charles är en medelmåtta framåt och Malaga är väldigt bleka framåt utan sin stjärna Nordin Amrabat, som fortfarande går skadad. Malaga är nollade på bortaplan och även fast de klarade ett kryss mot Real Madrid (0-0) senast så borde det varit en förlust. Innan det så hade Malaga två raka 1-0 förluster mot Barcelona och Getafe.

Hos gästerna finns det en del bekymmer idag då framförallt Amrabat saknas, som jag tycker står för det mesta framåt. Men vi har även avstängningar på Recio och Tissone samt skada på ytterback Boka, som försvagar defensiven.


På hemmaplan är Valencia starka och får de bara ordning på målskyttet så tror jag att de vinner den här matchen. Malaga är otroligt bleka framåt och tre mål framåt senast ser jag mest som en tillfällighet. Detta vinner Valenica och jag tror de håller nollan.

/e@sy