Match på Mestalla mellan Valencia och Lille i Champions League. Hemmalaget har inte övertygat rent defensivt hittills denna säsong men har en ruggig offensiv. Här tror jag det blir målkalas!

  • Match: Valencia – Lille
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Valencia inledde sitt CL-äventyr med att få stryk på bortagräs mot Bayern Munchen med 2-1. Siffrorna var faktiskt i underkant och Valencia kunde fått ett par till bollar i baken där Bayern bland annat missade en straff. Offensivt har man det som sagt väldigt bra förspänt med spelare som Soldado, Jonas, Feghouli, Guardado m.fl. Jag tror faktiskt att man gör minst ett par mål här ikväll, för så bra är man verkligen hemma på Mestalla där man alltid brukar ösa på från start. Men defensivt tycker jag inte man är särskilt vassa och dessutom har man en avstängning på viktiga mittbacken Adil Rami ikväll. Orutinerade Delgado verkar gå in och ersätta där och det är givetvis en försvagad backlinje för Valencia.

Trolig startelva Valencia:

Alvers, Pereira, Delgado, Ruiz, Cissohko, Gago, Costa, Feghouli, Jonas, Guardado och Soldado.

Rami och Soldado i Valencia.

Lille har inte haft en särskilt lyckad säsong hittills och hade faktiskt problem med att ta sig till CL där man ställdes mot Köpenhamn i kvalet. Väl i gruppspelet fick man stryk med klara siffror i första matchen på hemmagräs mot BATE med 1-3. Kanske inte siffror som speglar matchbilden för Lille var otroligt ineffektiva på sina 15 avslut mot mål, där BATE satte i princip alla sina chanser. Skapar man lika många lägen idag och har lite bättre skärpa i avsluten så tycker jag det finns goda utsikter för ett bortamål här, för Valencia har som sagt ingen imponerande defensiv.

Trolig startelva Lille:

Landreau, Beria, Basa, Chedjou, Digne, Mendes, Pedretti, Mavuba, Gueye, Payet och Roux.


Expekt erbjuder 1,80 på det här spelet vilket jag tycker är väldigt bra. Valencia på hemmagräs är fullt ös och matcherna i ligan har slutat 3-3, 2-1 och 2-0 hittills. Jag tror som sagt man gör minst två baljor ikväll och sen tror jag inte Lille går mållösa heller. Målkalas!

/e@sy