Kvällens sena match i Spanien hämtar vi ifrån Mestalla där Valencia tar emot Deportivo La Coruna. Hemmalaget är klara favoriter här och jag satsar mina slantar på ett handikappspel som känns bra. Ta rygg!

  • Match: Valencia – Deportivo
  • Spel: Valencia -1 (3-vägs)
  • Odds: 2,20 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 23:00

Valencia fick en drömstart på ligan när man nådde ett oavgjort resultat på Santiago Bernabeu mot Real Madrid, 1-1 slutade matchen efter att brassen Jonas tryckt in Valencias mål. Nu var man inte direkt värda den poängen sett till matchbilden och chanserna men idag är det ett betydligt lättare motstånd på andra planhalvan. Valencia har värvat otroligt bra tycker jag och ett redan offensivt skickligt lag har blivit ännu giftigare med Guardado och Valdez i truppen. Just Guardado får en speciell match ikväll då han värvades från Deportivo inför den här säsongen. En spelare som är otroligt sevärd och han vill nog säkerligen sätta dit sitt forna gäng här.

Tänkbar startelva Valencia:

Alves, Pereira, Costa, Ruiz, Mathieu, Gago, Costa, Guardado, Jonas, Feghouli och Soldado.

Deportivo vann sin öppningsmatch i ligan med 2-0 mot Osasuna, men det var inte en imponerande vinst på något sätt. Det var en väldigt jämn tillställning där jag faktiskt tycker att Osasuna hade de vassaste chanserna. Men Deportivo hade bättre skärpa i avsluten och kunde på stopptid sätta 2-0 i den matchen. Nu ska man till ett kokande Mestalla och här kommer det gå undan. Jag tycker inte Deportivos försvarslinje ser särskilt vass ut och man kommer få stora problem tror jag. Som mittback har vi ju en spelare som gjort 9 säsonger och över 200 matcher för just Valencia, nämligen Carlos Marchena. Inte en personlig favorit och han är inte direkt på toppen av sin karriär just nu.

Tänkbar startelva Deportivo:

Aranzubia, Pablo, Marchena, Aythami, Evaldo, Aguilar, Bergantinos, Dominguez, Gama, Riki och Pizza.


Valencia är starkare på varje position och jag hoppas även att det visas ute på planen. Hemma på Mestalla brukar man vara riktigt svårstoppade och får man in en tidig boll så kan detta rinna iväg ordentligt.

/e@sy