Intressant match där Valencia har en CL-plats att försvara, för bakom finns Malaga hak i häl. Men formen är inte den bästa och det är många saker som stör laget just nu. Har hittat ett kanonspel här som jag dunkar in degen på!

  • Match: Valencia – Betis
  • Spel: bortalaget gör mål
  • Odds: 1.60 @ betsafe
  • Insats: 9/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Valencia har det riktigt rörigt just nu och har åkt på två riktiga stjärnsmällar i de senaste matcherna. Först blev man totalt utspelade av Espanyol och förlorade med 4-0, för att sedan åka på däng med 4-2 i EL mot Atlético. 8-2 på två matcher var droppen för ett 30-tal ultras som beslöt sig för att ta ett ”kvartssamtal” med laget, något som givetvis inte stärker laget på något sätt inför fortsättningen. Kikar vi på insläppta mål hemma på Mestalla så är det inte ofta som man håller nollan här. På de 10 senaste hemmamatcherna har man faktiskt släppt in mål i 8 av dessa.

Valencia har ett koppel av avstängningar som stör. Costa, Mathieu, Aduriz och Hernandez kommer inte medverka i kvällens match.

Kan Santa Cruz och hans Betis skrälla idag?

Betis har en riktigt grym form för tillfället och är obesegrade i sex raka matcher nu. Dock är det fyra kryss på dessa matcher så man har inte avancerat särskilt mycket i tabellen. Men man har endast fyra poäng upp till en europaplats och det är fullt möjligt att nå detta om man håller i den fina formen. Bortafacit har varit bra på slutet och man plockade faktiskt ner hemmastarka Malaga för några omgångar sedan. Man har även gjort mål på både Real Madrid och Barcelona på bortagräs.

Saknas hos bortalaget gör Mario, Ustaritz, Isidoro och Juanma. De flesta av dessa har dock varit borta en längre tid.


Det är allt annat än harmoni i Valencia för tillfället och dessutom har man en retur i EL att tänka på till veckan. Ett Betis som har kanonform kommer förmodligen stänka in en boll här, och jag skulle inte heller bli förvånad om man lägger beslag på alla poäng.

Kan därför inte låta bli att spela en slant på Betis till 5.70 hos betsson, 1.5/10 units satsas.

/e@sy