Gruppfinal på Mestalla ikväll när Valencia gästas av Bayern Munchen. Båda lagen står på nio poäng efter fyra spelade matcher och endast ett mål skiljer dessa lag åt. Spelet här känns självklart!

  • Match: Valencia – Bayern
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Valencia har gått väldigt bra i Champions League och vid en seger ikväll är man klara för fortsatt spel eftersom Bayern och BATE möts i sista omgången. Men det blir inte alls någon lätt match ikväll och jag tycker heller inte Valencia imponerat särskilt mycket på slutet trots en fin poängskörd. Senast i ligan fick man kämpa hårt för vinst mot jumbon Espanyol och i ärlighetens namn förtjänade man inte alls alla tre poängen i den matchen. Men hemma på Mestalla är man otroligt starka och trots att inte spelet imponerade senast så gör man mål, faktum är att man inte gått mållösa från hemmagräset sedan i april då man mötte Atlético i Europa League. Man har spelare som Soldado, Jonas, Feghouli och Guardado som skapar chanser på de flesta lagen ute i världen och jag tror även man kommer skapa en hel del ikväll på Bayern.

Hemmalaget får idag klara sig utan Gago, Joao Pereira, Canales, Piatti och Mathieu.

Soldado har en bra målform hemma på Mestalla.

Bayern Munchen stod för en imponerande överkörning av Lille senast i en match som slutade med tennissiffrorna 6-1. Nu bjöd inte Lille upp till dans direkt men det är fortfarande imponerande att fortsätta tåga på. Bayern har en otrolig uppsättning anfallasspelare och Ribery, Muller, Kroos, Gomez och Pizarro får väl ses som en rätt hyfsad matchning till Valencias anfallare. 26:e april var senast Valencia gick mållösa från hemmagräset och 11:e april var senast Bayern Munchen gick mållösa ifrån en bortamatch, det säger det mesta om vilken typ av fotboll dessa lag helst spelar. Valencia kommer som vanligt ånga på framåt hemma på Mestalla och det öppnar upp rejält för Bayerns sylvassa kontringar, kan inte se hur bortalaget ska gå mållösa här!

Bayern saknar idag Robben och Boateng.


Det här kommer nog bli en väldigt underhållande match tror jag med en mängd chanser åt båda håll. Bägge dessa lagen har offensiven som sitt främsta vapen så det lär nog gå undan ikväll. Med tanke på att andra bolag ligger kring 1,65 för över 2,5 mål så är det här ett riktigt bra odds som bet365 bjuder på.

Måste även spela Soldado som målskytt till 2,65 hos unibet, 1,5/10 units spelas.

Han har gjort mål i fyra matcher på raken hemma på Mestalla och verkar ha kommit igång på allvar nu.

/e@sy