Dålig form på senaste och idag ska det bli ändring innan det blir semester. Vaisse är en spelare som håller till på ITF touren och gör det relativt bra och går nu in emot en extremt tuff Challenger motståndare vid namn Mecir.

  • Matchen : Vaisse – Mecir
  • Liga : Challenger Oberstaufen
  • Speltips : Mecir att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.90 @ Expekt
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 10.00

 

Martin Vaisse ifrån Frankrike är en spelare med inte allt för stor framtid, han är hela 27 år och satsar ännu på tennis men har ännu inte lämnat ITF touren förutom något enstaka tillfälle, som detta. Vaisse har haft ett rätt så bra år, 28 vinster och 10 förluster på sina grus matcher talar tydligt att han kan göra resultat, dock på ITF touren. Däremot dom två gångerna han har försökt sig på Challenger spel så har han åkt ut direkt emot inte alltför skrämmande spelare. En gång har han försökt sig på ATP touren i år och det var på hemmaplan i Nice då han kvalade sin in i huvudturneringen otroligt strongt gjort men åkte ur direkt emot Mahut.

Miloslav Mecir ifrån Slovakien har spelat en väldigt bra tennis i år, han spelade i Januari månad på ITF touren och sedan dess har han spelat på Challenger touren och även hunnit med att kvala sig in till Franska Öppna. Han har spelat otroligt stabilt på gruset i år och vunnit över dom spelarna han ska vinna över och dessutom lyckats dra till med några stora skrällar. Att han har vunnit över spelare som t ex Krajinovic och Pere Riba bekräftar att han har ett bra år.

Om Mecir spelar med sitt ordinarie spel, aggressivt och flakt så kommer han att vinna denna matchen med 2-0 i set om han har en normal dag, det skiljer såpass mycket här i kapacitet.

Lycka till!

/Lidde