Denna lördag är fullspeckad med intressanta matcher och drar vi oss till Göteborg så får vi se ett möte mellan Utsikten och Mjällby som kommer på besök. Utsikten som kommer från ett total ras ställs mot ett Mjällby som fortsätter att gå riktigt dåligt. Två lag som bara behöver vinna för att kunna klara kontraktet vilket bäddar för en match med stor vilja från bägge håll. Jag kan inte skilja lagen åt och väljer därför att förlita mig på överspelslinorna som ser fina ut. Häng med!

  • Match: Utsiktens BK – Mjällby AIF
  • Spel: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,80 @ Bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

 

Först ut är Mjällby som gästar Götet med ett stukat självförtroende om man får säga så. Säsongen igenom har man inte riktigt fått till det och endast två segrar på 16 omgångar har tagit vilket innebär att man placerar sig på en sista plats i tabellen. Det positiva är att det endast skiljer tre poäng upp till Brommapojkarna som ligger på kvalplats, så alla möjligheter finns. Senaste matchen efter uppehållet gick i förlust då man inte kunde stå emot Syrianska. Slutresultatet skrevs till 1-2.  Försvarsspelet såg verkligen inte bra ut och det behövs förbättras om man ska ha någon chans idag. Idag möter man som sagt Utsikten som även dem inte fått igång försvarsspelet vilket man tydligt kan se i tabellen. Detta öppnar för mycket mål och jag väljer där av att skipa 1-X-2 markörerna!

Över till hemmalaget Utsikten som efter förra matchen verkligen behöver snacka ihop sig. En 7-1 förlust mot Assyriska är inte acceptabelt och att släppa in så många mål och endast producera ett mål framåt är uselt. Matchen innan det torskade man mot Ljungskile på hemmaplan med 0-4 och att försvarsspelet inte är på topp, är det inget snack om. Man har mött Mjällby en gång tidigare i år och då blev det vinst med 2-1, vilket ändå visar att man har kapacitet till att vinna. Med tanke på de senaste resultatet för båda lagen men framförallt Utsikten så tvekar jag inte på att spela överspel.

Så vad för lina väljer jag? Då över 2,5 mål ger ett fint odds till 1,80 hos bettan väljer jag att plocka den. För de som anser att det är ett lågt odds rekommenderar jag även över 3,5 mål. Insatsen får ligga på medel!