Dagens bästa spel!  Hemmastarka Utrecht tar emot krislaget PSV här i en match där spelbolagen är helt ute och cyklar i mina ögon! Jag har hittat ett klockrent spel till ett mycket bra odds, häng på!

Utrecht – PSV
Spel: Utrecht 0 (Asian handicap)
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.30

Utrecht möter PSV i helt rätt läge här då dem är i gungning för dagen. Utrecht radar upp starka insatser för dagen och har vunnit 4 av lagets 5 senaste matcher. Enda poängtappet kom på bortaplan mot topplaget Vitesse. På sin hemmaplan är man ruskigt starka och resultatraden 6-2-0 imponerar stort, bara Ajax har en bättre hemmastatistik. Nu ställs man mot ett förmodat topplag vilket bör innebära att spelarna i Utrecht höjer sig ytterligare ett par nivåer och man har formstarka spelare i De Ridder och Jens Toornsta som gjort 7 respektive 6 mål för sitt Utrecht. Man vet att PSV har stora bekymmer för dagen och jag tror man lyckas utnyttja detta på bästa vis!

PSV har en ruskig mardrömsvecka bakom sig då man åkte ur Europa League i torsdags då man förlorade hemma mot Chornomorets (Femma i Ukrainska ligan). Innan det åkte man på stryk med hela 2-6 på sin egna hemmaplan mot topplaget Vitesse. Man blev brutalt förnedrade och direkt därefter åkte man alltså ur Europa League i en grupp man borde tagit sig vidare ifrån. Man är ruskigt svaga för dagen och 7 raka matcher utan seger i ligaspelet är riktigt uselt för att vara PSV. Man är inte det topplag man är förväntade att vara och lagets bortaspel har inte fungerat heller då man 5 raka förluster nu och idag ställs man mot ett av seriens bästa hemmalag. Vi får alltså 3 gånger pengarna på en hemmaseger med dessa förutsättningar!?

steve-de-ridder(fc-utrecht)(1)
Steve De Ridder avgör för Utrecht idag!

Utrecht ser ut att få klara sig utan Willem Janssen (5/1), Cedric van der Gun (7/1), Marcus Nilsson (0), Johan Mårtensson (8) och Jacob Mulenga (10/2). Inga tyngre avbräck i mina ögon utan fullgoda ersättare finns.
PSV har ett blytungt avbräck i mittfältsankaret Stijn Schaars och lägg därtill skada på Georginio Wijnaldum.

Kort summering: 
Utrecht har goda möjligheter att vinna den här matchen mot ett formsvagt PSV som dessutom har stora problem i sitt spel på bortaplan. Utrecht är urstarka på sin hemmaplan och kan man utnyttja den fördelen så har man goda möjligheter att vinna den här matchen. PSV saknar urviktige Schaars på mitten och det kan bli kostsamt i en match som denna. Jag tycker det mesta talar för Utrecht här och den tuffe spelar ettan till över 3 gånger pengarna!