VM i damfotboll och jag har saken klar för mig i den här matchen. Häng på!


USA – Colombia
Mitt tips: USA -2 (Asian handicap)
Odds: 1.70
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

USA som tränas av svenska Pia Sundhage inledde VM med en seger över Nordkorea efter en stark andra halvlek. Nu väntar betydligt enklare motstånd och vinner man här så har man säkrat avancemang till slutspelet. Man är favoriter till att vinna guldet och jag tror knappast man missar chansen att säkra avancemang i den här matchen.

Colombia inledde med uddamålsförlust mot Sverige i första matchen. Siffrorna är aningen missvisande då Colombianerna hade stora bekymmer att hänga med i Svenskarnas tempo och man släppte till alldeles för många chanser bakåt. Nu möter man ett vassare motstånd än Sverige och då håller det knappast att bjuda på något. Jag tror man kommer åka på storstryk här.

USAs offensiv är sylvass och nu har de fått en match i benen mot motstånd som är betydligt tuffare än Colombia. Det känns som att man bör kunna göra flera mål framåt då Colombia släppte till massor med chanser mot Sverige och eftersom USA känns vassare än Sverige så bör de inte ha några bekymmer att vinna här med 3 mål eller fler…