Nykomlingarna Ural ska ta sig an Zenit här och i mina ögon är det inget snack om att Zenit kommer vinna den här matchen. Jag har hittat ett väldigt intressant spel på Zenit till ett mycket högt odds, häng på!

Ural – Zenit
Spel: Zenit över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.50 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 15.00

Ural inledde säsongen piggt precis som alla nykomlingar brukar göra men nu har man börjat tappa form och jumboplaceringen närmar sig med stormsteg då man ligger tredje sist i tabellen. Man ligger väldigt avsides i Ryssland vilket innebär att majoriteten av lagen i Ryssland har ruskigt lång resväg för att ta sig hit. Zenit som man möter idag får resa 220 mil till exempel och en sådan resa är aldrig rolig. Märkligt nog är Ural seriens sämsta hemmalag med 0-2-6 som resultatrad och usla 4-18 i målskillnad på dessa matcher. Man är ett offensivt lag som ofta kliver upp i banan och blottar sig i försvaret, därav massor av insläppta mål. Man har 4 raka hemmaförluster nu mot Krasnodar (0-2), Lokomotiv Moskva (0-3), Dynamo Moskva (1-4) och Rubin Kazan (0-3) och nu ställs man mot ett topplag och då kommer man med största sannolikhet åka på stryk med flera mål igen. Zenit är dessutom Europas bästa omställningslag vilket lär ställa till det extra mycket för Ural som ofta går bort sig offensiven. Spelare som Hulk, Danny, Sjirokov och Arshavin i Zenit lär ha lekstuga här och frågan är inte om Zenit vinner utan frågan är hur mycket man kommer vinna med!

Zenit radar upp segrar för dagen och i veckan spelade man i Champions League där man besegrade starka Porto på bortaplan med 1-0. Många pratar om trötta ben till den här matchen men det är inget som oroar mig då man har en bred trupp med flera vassa namn som mer än gärna går in i startelvan och ger järnet. Hur som helst så tror jag inte man roterar allt för mycket i truppen här utan samma offensiva spelare kommer till spel med något undantag så räkna med Hulk på topp och vassa trion Sjirokov, Danny och förmodligen Arsjavin bakom honom. Man har gjort 32 mål på 13 matcher den här säsongen och man gör mycket mål även i Europaspelet så lagets offensiv är sylvass! Zenit är dessutom ett väldigt starkt bortalag som har 5-1-1 som resultatrad och fina 18-6 i målskillnad på dessa matcher så oroa er inte för att laget spelar på bortaplan. Man har dessutom gjort 3 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste bortamatcher!

untitled
Jag tror Zenit kommer få jubla minst 3 gånger idag!

Zenit har en bred trupp och saknar idag store målskytten Alexander Kerzjakov som avgjorde mot Porto i tisdags efter ett inhopp och dessutom saknas fortsatt Tomas Hubocan och målvakten Vyatjeslav Malafejev. I mina ögon är det inte tunga avbräck då man har ersättare av mycket hög kaliber!

Kort summering:
Zenit är ett ruskigt formstarkt och målglatt lag som öser in mål för dagen då man gjort 3 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste matcher hemma i Ryssland. Lag som Rubin Kazan, Dynamo Moskva och Lokomotiv Moskva har som sagt nyligen vunnit med 3 måls marginal mot Ural på deras hemmaplan. Nu är det Zenits tur att möta Ural på deras hemmaplan och jag kan inte se annat än en storseger här för ett formstarkt Zenit som inte tänker resa 220 mil för att bara spela av en match. Zenit har flera spelare i toppform och lagets offensiv imponerar stort i mina ögon. Mot ett lag av Urals kaliber ska man bara vinna med flera måls marginal. Zenit har som sagt gjort 3 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste bortamatcher och nu möter man ett uselt motstånd vilket bör innebära ytterligare en match där man gör 3 mål eller fler!