Två lag som är på väg åt helt skilda håll. Union Berlin såg ut att vara på väg på toppen men har efter vinteruppehållet tappat en hel del. Paderborn har tvärt emot överraskat många och imponerat efter vinteruppehållet och man är nu med i toppen och fightas.

Match: Union Berlin – Paderborn
Spel: Paderborn 0
Odds: 2.60 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 21/3 18:30

Union Berlin hade ledningen i senaste matchen men tappade den i mitten på andrahalvlek mot Fürth. Laget har haft lite problem att avgöra sina matcher efter vinteruppehållet inte varit i närheten av att ta dom poängen man borde tagit i sina matcher. 1-3-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 7:e plats, och får nog skärpa till sig om man avancera ytterligare i tabellen då det är väldigt jämt om platserna 3-7. Hemma denna säsong har man 6-3-3 med 20/15 i mål. Parensen är avstängd i denna match, saknas gör Razeek.

SC-Paderborn-07

Paderborn som överraskat positivt denna säsong har gått som tåget den senaste tiden. Man har spelat riktigt bra och placerat sig inför denna match på en 3:e plats, bara två poäng bakom Fürth på 2:a platsen. Paderborn har nu 3-1-1 på dom fem senaste och dagsformen ser fortsatt stabil ut och självförtroendet är på topp för spelarna. Borta denna säsong har man 5-3-5 med 25/29 i mål och man är också det laget som gjort flest mål i ligan både borta och totalt. Man har inga större bekymmer med laget heller då endast Wemmer saknas och man kan starta med en starkt elva.

Union Berlin har helt klart imponerat på hemmaplan denna säsong och det är inte många lag som tagit poäng av dom. Trots detta tror jag man kan få det svårt mot ett Paderborn som ser svårstoppade ut för dagen. Union Berlin har tappat mycket efter vinteruppehållet och det känns lite som om man hade sin chans men man lyckades inte ta den, man har helt enkelt tappat allt för mycket viktiga poäng den senaste tiden och loppet kan vara kört för laget. Paderborn är i ett helt annat läge och har formen för att kunna besegra Berlin i denna match, Paderborn vet också vikten av att inte tappa poäng i denna match då St. Pauli endast ligger en poäng bakom och gärna tar chansen att passera. Oddset är alldeles för högt både på den raka tvåan samt på Paderborn 0 för att inte testa och Paderborn 0 testas med liten insats.