OBS! SPELSTOPP 13.00! Då var det dags att reka Union Berlin igen som har en bra chans mot ett ruskigt skadeskjutet Ingolstadt här. Man ska ha riktigt bra chans till 3 poäng i den här matchen!


Union Berlin – Ingolstadt
Spel: 1
Odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 13.00

Union ligger på fjärdeplats i tabellen och har 7 poäng upp till tredjeplatsen som innebär kval upp till Bundesliga. Det är många matcher kvar att spela och det finns fortfarande stor chans att hämta in dessa poängen men då måste man vinna matcher som denna. Motståndarna Ingolstadt ligger på 11e plats i tabellen men det skiljer bara 2 poäng mellan lagen…

Union ser riktigt starka ut för dagen då man kom tillbaka från uppehållet och körde över bottenlaget Sandhausen med 3-1 på sin hemmaplan. I senaste matchen mötte man sina största rivaler i Hertha Berlin och det var en ruskigt het match med över 70 000 på läktarna och riktigt bra tryck genom hela matchen. Union gjorde en riktigt bra insats där man hade en 2-0 ledning men tyvärr orkade man inte mot slutet och tappade till 2-2 men man stod ändå för en riktigt stark insats mot serietvåan! Nu möter man betydligt enklare motstånd och dessutom spelar man på sin hemmaplan där man trivs bäst!

Ingolstadt inledde efter uppehållet med att slå serieåttan Frankfurt på bortaplan med 2-0. Men i senaste matchen såg man riktigt usla ut igen när man åkte på stryk med 1-3 på sin hemmaplan mot Paderborn som ligger på placeringen ovanför Ingolstadt… Nu väntar betydligt tuffare motstånd och Ingolstadt har riktigt, riktigt stora skadebekymmer inför den här matchen!


Vi hoppas Unions bäste målskytt Simon Terodde
löser det här
spelet åt oss!

Union Berlin saknar bara Jopek här.
Ingolstadt saknar sina 4 bästa målskyttar i den här matchen då Caiuby (21/6), Leitl (19/5), Korkmaz (15/0), Eigler(18/4), Schäffler (17/4) och Ikeng (1/0) alla missar matchen… Värt att nämna är att de fyra förstnämnda spelarna har gjort 19 av lagets 25 mål den här säsongen! Som ni förstår har man ruskigt stora bekymmer till den här matchen!