Union Berlin har spelat bra hemma och kommer att få bekänna färg då ligans bästa bortalag kommer på besök. Köln har spelat stabilt senaste tiden och gjort vad man förväntats göra men har å andra sidan inte gjort särskilt mycket mer än så och har visat att man kan vara mänskliga, fråga är dock ändå om Union Berlin har vad som krävs för att rå på Köln i denna match.

Match: Union Berlin – FC Köln
Spel: Köln
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 11/4 18:30

Union Berlin förlorade en jämn match med udda målet 3-2 i senaste matchen borta mot Aue. I och med förlusten är nu Union Berlins chanser att nå uppflyttning väldigt små. I tabellen ligger man på en 7:e plats på 42 poäng, 7 poäng upp till tredje platsen. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 7-4-3 med 23/16 i mål, det är också hemma man tagit dom flesta poängen denna säsong och man är också obesegrade hemma sedan i november. Dom enda som saknas i laget är Razeek och Parensen inget nytt i övrigt att rapportera om.

köln-Union Berlin-2013

FC Köln vann senaste matchen hemma mot Bielefeld med 2-0, i och med vinsten är man nu obesegrade på dom 9 senaste matcherna, på dom 5 senaste har man 3-2-0. I tabellen är man fortsatt ledare med 58 poäng, 8 poäng tillgodo ner till Fürth på 2:a platsen. Man har spelat väldigt stabilt senaste tiden och gör i stort sett det man förväntas göra och inte just något mer över det. Man har hållit nollan i 4 av dom senaste 5 matcherna och man är också ligans bästa bortalag denna säsong med 8-5-1 och 22/8 i mål vilket indikerar att man är väldigt stabila i försvaret. Wimmer är osäker på spel i denna match, saknas gör Kacinoglu och Broker.

Köln hade en ganska lätt match i senaste omgången då man spelade mot nästjumbon och kommer att möta på ett betydligt bättre motstånd i Union Berlin i denna match. Union Berlin som är lite av ett annat lag på hemmaplan kommer förmodligen inte att släppa till lika mycket som man gjorde i senaste matchen, dock tror jag inte att man kommer att räcka till mot Köln som går som tåget och är väldigt svårforcerade just nu. Köln spelas, men jag väljer att hålla ner insatsen då man kryssat i 2 av dom senaste matcherna.