Adrian Ungur kommer ifrån en Challenger titel och Rufin kommer ifrån en Future titel, Rufin har haft ett problematiskt år med massor av skador och jag anser inte att han är på Challenger nivån ännu.

  • Matchen : Adrian Ungur – Guillaume Rufin 
  • Liga : Challenger Cordenons
  • Speltips : Ungur att vinna matchen
  • Odds : 1.60 @ Betsson
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

 

Adrian Ungur ifrån Rumänien kommer ifrån en riktigt bra vecka i San Marino där han plockade hem titeln, han vann över Montanes och Volandri vilket får anses vara väldigt starkt. Han startade även turneringen här i Italien väldigt starkt, han dominerade totalt emot Sikora och siffrorna blev 6-4,6-3 vilket var i underkant. Ungur är en grus specialist och plockar i princip alla poäng på detta underlaget. Adrian besitter ett varierat grundspel med mycket top spin och även hårda grundslag.

Guillaume Rufin ifrån Frankrike var för två år sedan en enorm spelare på Challenger touren och kom långt i princip varenda Challenger turnering, speciellt på gruset men nu är det skilda världar. Rufin har drabbats av många skador i år och har tappat spelet enormt, han håller just nu på att härja på Future nivån och försöker hitta spelet igen. Rufin spelar med mycket tryck i sina slag och förut var hans första serve ett vapen, det är det inte numera utan han har tappat mycket kraft i serven och är mycket lättare att breaka.

Om Ungur spelar sitt spel så kommer han att vinna, Rufin ska inte vara nära men jag är rädd för att Ungur är sliten sen förra veckan dock har han fått en extra dag ledighet pga regnet i Italien.

Lycka till!

Följ mig gärna på Twitter @Liddess för mer spel!