Vi beger oss till Dalarna idag och lite div 4 fotboll. Här har jag hittat ett intressant spel i matchen mellan Ulfshyttan – Dala-Järna, där jag tycker det ena laget både har formen och kapaciteten. Häng på!

  • Serie: Div 4 Dalarna
  • Match: Ulfshyttan – Dala-Järna
  • Spel: Dala-Järna
  • Odds: 1.85 @ nordicbet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Ulfshyttan är färskingar i div 4 efter en uppgång från div 5, och har väl gjort det jag förväntade mig hittills. Med en vinst, två kryss och tre förluster på sina sex matcher placerar man sig på nedre halvan av tabellen. Formen är inte alls särskilt god och man har 1-11 på de två senaste matcherna. Nu har man förvisso mött två av seriens starkaste lag, men sådär stora siffror ska man inte få stryk med oavsett. Enligt rapporter beror förlusterna till stor del på att man saknat många spelare på slutet, spelare som annars hade gått in på planen. Nu har man en del spelare tillbaka ikväll men jag tror fortfarande man får det riktigt tufft här.

Dala-Järna är också färskingar i div 4, men till skillnad från Ulfshyttan så spelade man i div 3 förra året. Man började serien lite trevande men har nu kommit igång och har två raka segrar i ryggsäcken till den här matchen. Anledningen till att man gått lite knackigt kan bero på att man saknar en av lagets bästa spelare som tydligen åkt på något benbrott, men som nu är på väg tillbaka. Man vann senast mot jumbon Nyhammar med ”bara” 4-2, men det var aldrig någon fara på taket enligt rapporter och siffrorna borde varit större.

Bortalaget är det bättre laget i grunden, och kommer man bara upp i normal standard här så borde man fixa hem tre poäng utan problem.

/e@sy