Noll poäng mot fyra poäng och ändå går det att gå vidare till åttondel så står det till för Ukraina när man ställs mot Polen i en avgörande match. Ukraina har verkligen varit usla och idag är det upp till bevis medan Polen tvärtemot gjort det riktigt bra i de två inledande matcherna och vid poängplock så är man vidare. För mig är det inget snack om vilket lag som ska vinna och prestationerna talar för sig. Häng med!

  • Match: Ukraina – Polen
  • Spel: Polen rak vinst
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

ukrainas-flagga

Ukraina kommer till detta mötet med två raka 2-0 förluster mot Tyskland respektive Nordirland och läget ser mörkt ut. Det ser inte bara mörkt ut för att man förlorat utan för hur det har sett ut i matcherna, där spelet varit under all kritik med tanke på vilka förväntningar man haft på Ukraina. Nu är det dags för sista gruppspelsmatchen och man måste ta tre poäng för att möjligtvis har chans att gå vidare som trea (liten chans det med), man vill ändå visa upp sin stolthet för landet och spelarna lär ge allt. Frågan är dock om man har kunskapen till det då vi inte ens har fått se tendenser till att man ska kunna slå Polen, som förövrigt varit grymma. Oavsett inställning lär Ukraina förlora mot ett för dagen för bra lag.

poland

När de stora lagen går ner sig en nivå så är de mindre lagen där och hugger och det var just precis vad vi fick se när Polen var nära att slå Tyskland senast. Hade Lewandowski haft en bättre dag så hade han satt en boll och man hade varit klara. Nu är det nya tag idag och man lär gå för seger mot ett Ukraina som inte visat någonting. Prestationsmässigt höjer man sig över Ukraina och jag kan inget annat än att tro på att man tar en seger här!

Polen har visat mer och sett nivåer bättre ut än Ukraina. Lewandowski är säkert hungrig där framme och jag förväntar mig att man går ut och vinner. Insatsen får ligga på strax över medel!