Hemmastarka Udinese tar emot formsvaga serietvåan Napoli här i en spännande drabbning. Jag säger fördel Udinese men väljer ett annat spel i matchen, häng på! 


Udinese – Napoli

Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.80 @ Ladbrokes 
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

Udinese blandar och ger lite i sina insatser men man är starka på sin hemmaplan där man spelat in 25 av sina 36 poäng i år! Man har resultatraden 7-4-1 och 21-12 i målskillnad på dessa matcher. Enda förlusten kom i hemmapremiären mot Juventus och efter det är man alltså obesegrade i 11 raka matcher nu. Om man ser till nuvarande form på hemmaplan så har man vunnit de 4 senaste matcherna mot Torino (1-0), Siena (1-0), Fiorentina (3-1) och Inter (3-0) så formen är helt okej för laget.

Napoli som kommer på besök verkar vara helt ur slag för dagen. Man gjorde en tam insats borta mot Lazio för 4 matcher sedan när man kvitterade i slutminuterna till 1-1. Efter det har man åkt på stryk hemma mot Viktoria Plzen med 0-3, spelat 0-0 hemma mot Sampdoria efter en usel insats och i returmötet borta mot Plzen åkte man på stryk med 2-0 trots en stark laguppställning… Det lär koka av revanschlusta i Napoli för dagen och nu möter man ett lag som kommer försöka föra spelet och då blir det lättare för dem då man har sylvassa kontringar!


Udineses stora målskytt Antonio Di Natale har gått mållös från 5 raka matcher nu. Jag tror formen vänder ikväll och han hänger minst 1 boll. Han är uppe i 14 mål denna säsongen som ger honom en tredjeplats i skytteligan i Serie A!

Det som verkligen talar för det här spelet är att båda dessa lagen kör med 3-backslinjer och båda lagen har ruksigt vassa offensiver när de väl funkar. Båda lagen har sylvassa kontringar vilket bör funka perfekt på varandra och känslan är att det utan tvekan borde bli ett par mål i den här matchen! De stora målskyttarna Antonio Di Natale för Udinese och Edinson Cavani för Napoli borde göra varsitt mål i den här drabbningen!

Om man ser till inbördes möten har de 3 senaste mötena mellan lagen på Udineses hemmaplan slutat med att båda lagen gör mål! Udinese har gjort mål i 11 av 12 hemmamatcher denna säsongen och Napoli har gjort mål i 7 raka bortamatcher nu så det mesta talar för att det återigen blir en match där båda lagen gör mål!