Dags för match mellan Udinese och Lazio där bortalaget verkar ha en liten formdipp efter 2 raka förluster. Samtidigt så har ju inte hemmalaget Udinese heller någon formtopp direkt utan man har 1 vinst på dom 8 senaste matcherna i ligan. Båda lagen har defensiva avbräck men båda lagen har också offensiva spelare tillbaka. jag tror vi nog kan få se några mål här utan att det kanske blir så jätte spektakulärt direkt. Men häng med!

  • Udinese – Lazio
  • Spel: Över 2.0, 2.5 Mål (Goal line)
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Udinese kommer från en förlust borta mot Napoli med 1-3, men det var ett formstarkt Napoli man mötte och man hade ju Di Natale avstängd också. Nu är Di Natale tillbaka och bildar anfallspar med vasse Cyril Thereau som bara gjort 1 mål mindre än kaptenen. Thereau ligger på 8 medan Di Natale ligger på 9 mål. Bra anfallspar helt klart.

Sen ska man ju även tillägga att man är som starkast på hemmaplan helt klart där man släpper på gasen en aning och kan emellanåt bjuda på sevärd fotboll. Och faktum är att i dom 17 senaste matcherna som Udinese mött Lazio på hemmaplan så har hela 14 stycken blivit minst 3 mål i. och dom senaste åren så har Udinese varit det lite vassare laget av de två.

Udinese får alltså tillbaka Di Natale som var avstängd förra matchen, men man får även tillbaka viktige Badu på mittfältet som spelat i de afrikanska mästerskapen men även en till spelare som spelat i landslaget i Sydamerika. Man saknar dock ytterbacken Pasquale och mittfältaren Kone.

udinese_200x200    lazio_200x200

Lazio hade ju en riktigt bra form där ett tag och en Felipe Anderson som var i toppslag och var en lysande stjärna just då, sedan blev han skadad och missade ett antal matcher. Nu väntas han vara tillbaka från start vilket är ett plus såklart, ifall han kommer tillbaka till den form han hade innan skadan det vill säga. Och det kan behövs då Lazio nu torskat 2 raka matcher mot bottenlaget Cesena och även Genoa.

Snacka om att man behöver få med sig minst 1 poäng i denna match för att fortsätta sin jakt europa-platserna där man ju ligger bra till men det får inte bli så många fler förluster nu. och en bortamatch mot Udinese kommer bli tuff. Då man haft svårt mot Udinese senaste mötena. Men Lazio måste ju verkligen få med sig ett bra resultat och allra helst vinna här, vilket kanske kan öppna uppspelet en aning.

Till denna match saknar man dessutom målvakten Marchetti som är avstängd efter ett rött kort i förra matchen, men även backen Lorik Cana och kaptenen Stefano Mauri är avstängda.


Udinese brukar vara ganska bra på hemmaplan och brukar ju gasa framåt lite extra då, och man har ju di Natale tillbaka från avstängning också. Man saknar dock ytterbacken Pasquale. Det brukar ju bli ganska målrikt när dessa möts här på Udineses hemmaplan. Lazio har 2 raka förluster och måste nästan vinna nu, vilket kanske kan öppna upp matchen en aning. Man har även avstängningar på backen Cana och på målvakten Marchetti som ställer till det för defensiven. Tillbaka på topp har man Felipe Andersson som ju var ett stort utropstecken innan han skadade sig. Jag spelar över 2.25 Mål till oddset 1.90. Insatsen blir dock bara strax under medel här. Joobbaaa!!

/ L’orso