Udinese kommer från en förlust mot bottenlaget Carpi med 2-1 och nu ställs man mot självaste Juventus som har riktigt bra form just nu, som dessutom gör mycket mål. 9 raka segrar är man uppe i just nu och kan inte tänka mig att man går på pumpen mot Udinese som knappast håller samma nivå så Juventus. Juventus får dessutom tillbaka både Marchisio och Mandzukic vilket gör att jag tror man tar en seger här, oddset lockar dock inte på raka 1an så spelar ett målspel istället.

  • Udinese – Juventus
  • Spel: Juventus över 1.5 mål
  • Odds: 1.877 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Udinese kommer från en förlust borta mot Carpi med 2-1 vilket såklart inte imponerar alls. en match man borde kunna få med sig minst 1 poäng i men icke denna gång. Annars så gör man det bra mot undre halvan och gör det mindre bra mot övre halvan. Därför ligger man där i mitten av tabellen. Formen är väl sisådär med 3 förluster på de 5 senaste, 4 förluster om vi räknar in cupmatchen borta mot Lazio (2-1). Tycker dock att Udinese kan va rätt snåla normalt sett men möter man lag med kvalité framåt så ser man att man har en del brister defensivt ibland. Nu möter man ju tuffast möjliga motstånd i form av Juventus, och jag tror det kommer bli en jobbig dag här. Släpper man bara in 1 mål ska man vara nöjda anser jag.

Vi stryker backarna Maurizio Domizzi och Giovanni Pasquale samt mittfältaren Alexander Merkel, där är väl Merkel den som är det största avbräcket.

udinese_200x200     juventus

Juventus är i monsterform och har 9 raka segrar i följd. Inte bara det att man vunnit matcherna, anfallsspelet har sett väldigt bra ut i de flesta matcherna där både Paulo Dybala och Mario Mandzukic varit i bra form och fått bra uppbackning från mittfältet. Man har gjort minst 2 mål i 8 av de 9 segrarna i följd vilket är bra. Senast så saknades Mandzukic och ändå kunde man peta in 2 baljor borta mot Sampdoria. Och nu är Mandzukic alltså tillbaka i laget och jag tycker man borde ha en riktigt bra chans att göra 2 mål även borta mot Udinese. Finns egentligen inte mycket mer att säga då jag tror alla känner till Juventus.

Man får även tillbaka Claudio Marchisio från avstängning vilket är ett plus då han är viktig för själva laget och brukar kunna bidra en del framåt också. Vi kommer få se ett starkt Juventus i ruskigt bra form som dessutom har tätkänning med bara 2 poäng bakom Napoli. Finns väl inte en chans att man bommar detta, ellerhur? Att sen få ca 30 punkter högre på Över 1.5 mål än raka 2an gör ju såklart att jag inte hade svårt att välja spel direkt.

——————————————————————————————————————————————————–

Udinese gör det helt okej, men i toppen har man inte att göra. Det är klasskillnad mellan dessa lag och formmässigt så är det helt olika lägen där Juventus är riktigt formstarka just nu. Dessutom får Juventus tillbaka Marchisio och Mandzukic och man har bästa möjliga lag med sig till Udinese. Har svårt att se att man inte gör 2 mål i den form man har just nu där anfallsspelet sett väldigt bra ut på sistone. Jag spelar Juventus över 1.5 mål till oddset 1.877. Insatsen hamnar på lite över medel. Avanti Juve!

/ L’orso