Dags för en omgång mitt i veckan, såhär dagarna före valborgsmässoafton och det börjar med Udinese-Inter på tisdagskvällen. Ett Udinese som senast vann mot det andra Milano-laget nämligen Milan och vann med 2-1 och man skapade flera bra lägen vilket bådar gott inför denna match. På hemmaplan brukar man nästan alltid göra mål. Nu ska man möta ett Inter som i och med vinsten mot Roma senast har chansen på Europa League men då krävs det seger här.

  • Udinese – Inter
  • Spel: Över 2.0, 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Udinese kommer alltså från en vinst med 2-1 hemma mot Milan nu i helgen, i en match där man skapade flera bra lägen. Och det är ju som så att man är som allra bäst när man spela på just hemmaplan. Faktum är att dom 4 senaste hemmamatcherna varit idel målrika matcher och jag tror att detta också kan bli just det. Vinster mot Milan kan vara precis det dom behöver för att hitta ny form. Det var första vinsten på hela 7 matcher så självförtroendeboost, absolut.

Man saknar för dagen 3 spelare på grund av skada och det är backarna Wague och Heurtaux som spelat många minuter denna säsong och här tror jag man lär sakna dessa spelare och har gjort en tid nu. Sedan är även anfallaren Evangelista, men där har man 3 bättre alternativ just nu.

udinese_200x200   inter_200x200

Inter kommer från två tuffa matcher där man spelade 0-0 mot Milan och sedan vann hemma mot Roma med 2-1, dessförinnan 0-3 borta mot Verona. I och med att man tagit 7 poäng av 9 på de 3 senaste har man faktiskt en chans på Europa League fast då krävs såklart en seger här borta mot Udinese. Men det lär nog inte bli lätt, Udinese vann senast och har säkert fått en självförtroendeboost på det. Men Inter har spelat stundtals bra senaste matcherna och spelar man så gör man minst 1 mål. Man måste ju bara gå för segern här vilket såklart även öppnar upp för Udinese som har flera vassa offensiva spelare.

Till denna match saknas backarna Juan Jesus och Ranocchia som är avstängda, sedan tidigare är även backarna Campagnaro, Dodo och Jonathan skadade som ju även Guarin är på mittfältet. Det är ju framförallt avstängningarna på mittbackarna som stör laget och nu ställer man upp med Vidic och Andreolli tillsammans, inget jättebra backpar om man säger så.


 Udinese kommer från en efterlängtad vinst vilket kan ha höjt självförtroendet en aning. På hemmaplan är man bra och jag tycker man ska ha en vettig chans här, man gör nästan alltid mål på hemmaplan dessutom. Fast defensiva skador stör. Inter har även dom defensiva pjäser borta. 2 mittbackar är avstängda plus lite andra spelare som är skadade. Man måste gå för seger här ifall man ska kunna nå Europa League vilket man såklart gärna vill. Jag spelar Över 2.25 mål till oddset 1.85. Insatsen blir medel här. Jobbaaa!

/ L’orso