Udinese visar en fenomenal form för dagen och möter här ett Catania som har stora bekymmer. Jag har hittat ett klockrent lir, häng på!


Udinese – Catania
Mitt tips: Udinese vinner mot noll
Odds: 2.40 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp: 15.00

Udinese är ruskigt starka för dagen och man kör över i princip alla motstånd i Serie A. Man är uppe i 12 raka matcher utan förlust nu och av dessa 12 matcher har man vunnit 9 stycken! För att förtydliga lagets form så ska ni veta att man hållit nollan i 6 raka matcher nu och det bevisar vilken stark defensiv laget har. Det är dock inte bara defensiven som imponerar utan offensiven har verkligen vaknat till liv i de senaste matcherna då man vunnit med 4-0, 1-0 och 7-0 i lagets tre senaste matcher!På hemmaplan har man upprätt mycket stabilt under säsongen. Man inledde med två raka förluster men efter det är man obesegrade vilket innebär att laget nu är uppe i 12 raka utan förlust på sin hemmaplan. Man har resultatraden 9-3-2 den här säsongen. Man har mött Bari och Brescia i de två senaste hemmamatcherna vilket innebär att laget vet hur det är att möta ett defensivt bottenlag. Man har lärt sig av sina misstag då man gjort mindre bra insatser mot dessa båda. Jag har dock ingen oro inför dagens match då man som sagt lärt sig av sina misstag och coachen bör ha utformat en stark vinnarstrategi inför dagens match.

Motståndarna Catania imponerar knappast, åtminstone inte på bortaplan. Laget har tagit 32 poäng den här säsongen och 28 poäng av dessa är tagna på lagets hemmaplan. Nu spelar man på bortaplan och här har man resultatraden 0-4-10 och den pinsamma målskillnaden 7-24. Man har alltså inte vunnit en enda match ännu och man gör 0,5 mål per match när man spelar på bortaplan. Bortaformen är som ni förstår helt genomusel. Man har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna på bortaplan och värt att notera är att man har blivit nollade i samtliga förlustmatcher. Man är uppe i tre raka utan att ha gjort något mål och krisen börjar sprida sig laget…

 Udinese får klara sig utan långtidsskadade duon Basta och Ferronetti samt Angella som dras med en skada. Man kan med andra ord ställa upp med bästa tänkbara lag i eftermiddag!
Catania saknar avstängde Pablo Alvarez här. Man har även stora frågetecken för trion Bellusci, Capuano och Sciacca som alla dras med skador. De som defintivt saknas hos Catania är Bigianti och Raphael som båda är skadade. Catania som redan har en tunn trupp har med andra bekymmer inför den här matchen.

Udinese har en enormt stark defensiv som spelar med fullt självförtroende så tror jag det blir extremt svårt för Catanias tafatta offensiv att göra något mål. Det känns som ett mycket bra spel det här!