Mycket intressant match där det ska avgöras ikväll, Arsenal har 1-0 med sig från förra mötet och jag har hittat ett riktigt bra spel här. Häng med.

Udinese – Arsenal
Mitt tips: Båda lagen att göra mål
Insats: 5/10
Odds: 1.80 Bet365
Spelstopp: 2011-08-24 20:45

Udinese förlorade första mötet mot Arsenal med 1-0 och man var faktiskt värda ett oavgjort resultat då man spelade riktigt bra i det mötet. Udinese som tappat en del spelare under sommaren visade inga som helst tecken på svaghet i laget i första mötet. Hemma är Udinese riktigt bra och man har slagit dom flesta topplagen i Serie A här hemma och man är inte på något sätt uträknade ikväll. Flores och Domizzi saknas fortsatt.

Arsenal har haft en tung start på ligasäsongen då man gjort sig av med flera bra spelare samt att man dragits med skadeproblem i laget. I helgen förlorade man mot Liverpool vilket sved och starten är allt annat än bra. Ett under att man lyckades vinna i första mötet. Koscielny, Gibbs och Wilshire saknas på grund av skada. Nasri, Bendtner följer inte med då dom förmodligen kommer att lämna klubben. Van Persie är tillbaka.

Udinese är bra hemma och man är ett bra försvar, trots detta brukar man kunna tappa in en del hemma. Det känns ganska givet att Arsenal ska vara med i fortsättningen av Champions League denna säsong, visst Udinese har en chans att plocka dom nu men jag vet inte. Arsenal dras med en hel del problem och det är som kan ställa till det för Arsenal. Utgången ikväll är oviss och jag har svårt att se vilket lag som kan kliva av planen som segrare ikväll. Däremot är jag övertygad om att det kan bli något fler mål ikväll än i förra mötet och jag tror faktiskt att båda lagen kommer att göra mål ikväll vilket gör att det klart bästa spelet i denna match är att båda lagen gör mål.

Lycka till.