Föregående rekar med dessa lag inblandade gick inte så bra, men med mer koll på hur läget ser ut hittar jag ett fint spel mellan Tyskland och SverigeTyskland spelade riktigt bra mot ett Spanien och bjöd verkligen upp till match i slutskedet medan Sverige vann mot Slovenien med knappa marginaler efter massa strul i det Slovenska laget. För mig blir detta spel självklart och därmed dagens bästa spel denna måndag. Det jag såg av Tyskland övertygade mig rejält och jag tror man slår Sverige idag. Häng med!

  • Match: Tyskland – Sverige
  • Spel: Tyskland rak vinst
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Börjar vi med Sverige så kan hela landslaget ge en guldmedalj till Mathias Andersson som var helt fantastisk i första mötet mot Slovenien. Man drog iväg med hela sju bollar i första halvlek efter att tränaren i Slovenien vägrat spela med sina bästa spelare p.g.a. massa interna bråk. I andra halvlek drog man ut Gajic etc. och lät alla de rutinerade spela och därmed minskades avståndet till hela 20-20. Sverige hade dock krafter kvar till att kunna vinna med 23-21 men i mina ögon var det inget övertygande. Tyskland var riktigt bra mot Spanien och man måste verkligen höja sig och minska de tekniska misstagen för att kunna vinna idag. Det händer inte på två dagar och jag tror i stället på Tyskland!

Underskattning är aldrig bra och det misstaget gör jag inte igen. Trots att Gensheimer, Groetzki samt Wiencek saknas i det Tyska landslaget så spelar man riktigt bra. Tre nyckelspelare och att ändå kunna utmana en nation som Spanien, ska man ha cred för och flertalet spelare visade framfötter. Vargen i mål (Wolf) täppte till bakåt i stora delar av matchen medan Weinhold tillsammans med de andra lagkamraterna ledde laget framåt. Det man presterade övertygade mig om att man är bättre än Sverige och jag har en feeling att man slår Sverige idag relativt enkelt. Därmed blir detta dagens bästa spel och jag spikar in ettan!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på detta Tyskland mer än på Sverige och lirar därmed raka ettan till ett odds på 1,80 hos bet365. Insatsen får ligga på strax över medel!