Sista omgången av gruppspelet ska spelas idag och i Sveriges grupp får vi se Tyskland ställas mot Slovenien. Vid oavgjort resultat eller vinst av Tyskland så är Sverige vidare till mellanrundan och därmed åker Slovenien ut. Vid vinst av Slovenien krävs det också en vinst för Sverige mot Spanien för att man ska ta sig vidare, vilket innebär att Slovenien är tvingade till att vinna för att ta sig vidare till mellanrundan, frågan är bara om man gör det? Spelar man som senast så är min feeling att man löser det och Vujovic måste släppa sin envishet och spela med de bästa. Häng med!

  • Match: Tyskland – Slovenien
  • Spel: Slovenien rak vinst
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17.15

Slovenien gjorde en grymt bra comeback efter förlusten mot Sverige och att få med sig ett oavgjort resultat mot giganterna Spanien är det inget fel på. Ändå gick man ut besvikna efter att domaren blåst i slutpipan, eftersom att man lett och haft kontroll över händelserna matchen igenom och endast fått med sig en ynka poäng. Mot Sverige fick vi se ett Slovenien där tränaren Vujovic förstörde allt i och med sina interna tjafs med spelarna och de ordinarie gubbarna fick sitta på bänken. Mot Spanien roterade han runt och gick ut med det bästa möjliga laget och självklart blev det förändring. Försvarsspelet var fantastiskt och fortsätter man på detta spår så är jag säker på att man slår Tyskland idag!

På andra sidan står Tyskland som kommer från en otroligt viktig seger mot Sverige senast. Efter att ha legat under med 17-13 i halvtid, vände man på steken och vann, mycket tack vare Wolf i mål som var briljant. Man har en hög högsta nivå och väldigt dålig lägsta som kan ställa till det för laget. Man har inte råd att förlora en halvlek med fyra mål mot ett Slovenien idag och trots att man enligt mig varit riktigt bra i förhållande till de spelarmaterial man har, tror jag man inte räcker till.

Så vad blir mitt lir? Oddsfördelningen lutar åt ett favoritskap till Tyskland vilket är lite konstigt? Jag tackar för det och lirar raka tvåan på Slovenien till en insats på medel!