Oddsmässiga favoriterna Ryssland ställs mot Tyskland under VM:s premiärdag, en match där ljusår ska skilja spelmässigt mellan de bägge lagen! Jag har hittat ett troligt spel, kika in!

Match: Tyskland – Ryssland
Tips: 2 (-2,5)
Odds: 1,78 @ Nordicbet
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 2011-04-29 16:15

Motivering:

Kortare motivering!

Ryssland kommer som vanligt med ett lag fullt av spelare av yttersta världsklass. Kovalchuk är, i vanlig ordning, med, en spelare som trivs bra med lite större isytor, han är den spelare som förväntas leda laget till framgångar i VM. Utöver det så har man offensiva namn som Kulemin (Toronto), Fedorov, Afinogenov, Morozov, Radulov, Tarasenko och Zinoviev. Defensiven anser jag inte är särskilt nämnvärd här, då det här spelet till 90 % handlar om hur många mål Ryssland mäktar göra framåt. Jag tror att de vill kliva in och bli respekterade direkt, och det görs som allra bäst med en bra inledning i storstilade siffror.

Tyskland ställer upp med ett lag där jag, med handen på hjärtat, inte känner igen en enda spelare! I princip hela laget håller till i den tyska ligan eller i Österrike, och det är naturligtvis en markant skillnad mot toppspelare från KHL och NHL, som Ryssland mönstrar. Jag tror att man kommer att ha väldigt lite att säga till om, och här handlar det bara om att försöka hålla nere siffrorna, jag tror att de lyckas sådär…

Ska normalt sett skilja ca 4 mål mellan lagen, tror det kan bli mer. Här ges vi linan att Ryssland ska vinna med minst 3 puckar, och den anser jag är spelbar till oddset 1,78.

God spellycka,
/Blixt