Supercupmatch för damerna där mästarna Tyresö möter cupvinnarna Göteborg. I mina ögon ska det inte vara något snack här utan Tyresö ska krossa Göteborg här!

Tyresö – Göteborg
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.20 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Tyresö vann guldet förra säsongen efter en mycket jämn kamp med Malmö i toppen. Tyresö är tillsammans med Malmö seriens i särklass bästa lag! De slutade 16 poäng före Linköping som kom trea i serien så ni förstår vilka giganter vi pratar om i Damallsvenskan.

Tyresö har ett lag fyllt med stjärnor där man nu värvat in suveräna anfallaren Christen Press som tillsammans med Sveriges offensive motor Caroline Seger, Spaniens offensive motor Veronica Boquete och givetvis Brasiliens bäste offensiva spelare Marta utgör en helt sjuk offensiv som inte många lag kommer kunna stå emot i årets damallsvenska. Nu möter de Göteborg som i mina ögon inte har en särskilt vass defensiv i år. De får klara sig utan viktiga Jane Törnqvist i försvaret då hon lagt av och ingen ny har värvats in så vi sätter ett stort frågetecken för Göteborgs defensiv…

Göteborg slutade fyra förra säsongen och det mesta lutar åt att man hamnar på samma position i årets upplaga av Damallsvenskan. Först ska man spela Supercupen och här och Tyresö är en riktigt, riktigt tuff motståndare för laget. Man har värvat in Marie Hammarström på mitten och duon Cathrine Dyngvold och Jessica Landström i anfallet. Man har en helt okej offensiv men har man ingen defensiv så spelar det inte så stor roll… Normalt ska Göteborg inte kunna matcha Tyresö


Marta, som är världens bäste damfotbollsspelare huserar
i Tyresö och gör alltid ett bra jobb och många mål! 

Tyresö vann hemma med 3-1 förra säsongen och på bortaplan vann Tyresö med 1-0. Nu lär det vara dags för ännu en seger för Tyresö och den här gången är man riktigt spelsugna vilket bör innebära att man vinner med många mål!