Riktigt dåligt utbud på spelfronten idag, men jag tycker mig ha hittat ett litet guldkorn trots allt. Vi vänder oss till Holland och mötet mellan Twente och Heracles. Frågan är ju inte hurvida Twente kommer vinna matchen eller inte, utan frågan är med hur stor marginal man vinner? Har hittat ett handikappspel till ett fint odds.

  • Match: Twente – Heracles
  • Spel: Twente -1,5 (asian handicap)
  • Odds: 1.975 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.00

Twente öser på i ligan och är fortfarande obesegrade denna säsong på hemmagräs, sju vinster och tre kryss har det blivit på hemmamatcherna. Kikar man till formen så är det ruskigt fin där man kommer från två segrar på just hemmagräs. Först besegrades Waalwijk med hela 5-0, sedan fick Groningen samma omilda behandling och fick vända hem med 4-1 i baken. 9-1 på de två senaste matcherna alltså och man har 30-8 totalt i målskillnad på alla tio hemmamatcher. Heracles är i parentes med dessa två lag man slagit på slutet, så jag blir inte förvånad om vi får se ännu en kross ikväll.

Saknas till dagens match gör Denny Landzaat, Dwight Tiendalli och Wesley Verhoek. I övrigt är det en pigg och spelsugen trupp man har.

Heracles är ett lag som lever mycket på sitt hemmaspel och är inte alls lika bra på bortagräs. Endast en trepoängare har man tagit på bortagräs och med en målskillnad på 11-18. Man kryssade i och för sig senast mot PSV i ligan och gången innan det så blev det en 3-0 vinst mot Excelsior, så formen verkar hyfsat bra ändå. Men bägge dessa matcher spelade man just på hemmagräs, och att man ska rå på Twente på bortagräs finns inte på min karta.

Inte fått fram någon skadeinfo kring Heracles.

—————————————————————————————-

Twente är en maktfaktor på hemmagräs och jag kan inte se annat än en seger här med ett par bollar. Vid vinst går man även om PSV och Alkmaar i toppen, så vi kan räkna med Twente i topp efter dagens slut! 1.975 som bet365 erbjuder sticker ut rejält om man letar odds, så passa på att spela innan det sjunker! Spelet är detsamma som -1 på 3-vägshandikapp och innebär att Twente måste vinna med två bollars marginal för att det ska bli vinst.

/e@sy