Fullspäckad dag med mycket svenska fotboll och dessutom trav som jag också älskar. Jag har valt att lägga fokus på en match mellan toppen och botten i division 1, nämligen Tvååkers och Landskrona. Landskrona är en klubb som vanligtvis tillhör de högre serierna och för något år sedan åkte man ur superettan vilket medfört att man nu gör en riktig satsning för att åka upp igen. Tvååkers är nykomlingar till division 1 och då man idag ställs mot ett topplag, tror jag man får det svårt. Häng med!

  • Match: Tvååkers IF – Landskrona BOIS
  • Spel: Landskrona BOIS rak vinst
  • Odds: 1,72 @ nordicbet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med Tvååkers så har man, som de flesta nykomlingar, haft en tuff start på säsongen och man har ännu inte plockat en seger. Ett facit på 0-2-2 efter fyra omgångar är något som bekymrar och att man släppt in flest mål i serien är inte bra. 11 insläppta på fyra matcher talar sitt tydliga språk och när man idag ställs mot serieledarna Landskrona lär det blir tufft. Som nykomlingar bör man inte ha någon chans mot ett sådant här motstånd och det enda som kan rädda är att man gör en topp prestation på hemmaplan. Man har dock inte samma spelarkvalité eller självförtroende som Landskrona och då oddset är bra, väljer jag att gå emot!

Spelbolagen verkar inte lägga så mycket fokus på dessa serier vilket gynnar oss spelare då oddsen är klart spelvärda, och att det erbjuds hela 1,72 på Landskrona är grymt bra. Man kommer till detta mötet med tre raka segrar i bagaget mot motstånd som i grund och botten är bättre än Tvååkers och fjärde raka ska plockas. Man har en riktigt stabil defensiv då man endast släppt in ett mål hittills och vinnarmentaliteten har satt sig i huvudena på killarna. Idag möter man ett defensivt svagt motstånd och att det lär rinna undan framåt, tvivlar jag inte på. Jag tror detta blir en relativt säker seger och väljer att gå rakt ut och spika!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Landskrona som toppar division 1 efter fyra omgångar. Tvååkers är nykomlingar och lär få det tufft mot ett bättre lag. Raka tvåan liras med en insats på strax över medel! Jobba!