Fransmannen Tsonga går in för att möta Sijsling på honoms hemmaplan och det kommer bli rätt så tufft tror jag!

  • Matchen : Tsonga – Sijsling
  • Speltips : Sijsling +5.0 games i matchen
  • Odds : 1.78 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 19.30

 

Jo-Wilfried Tsonga ifrån Frankrike är en otroligt bra tennisspelare, ingen tvekan. Men  i dom matcherna han vet att han kommer att vinna så brukar han ärligt inte ta ut sig så otroligt mycket, han gör det som behövs och sparar på krafterna tills då dom stora proven kommer. Tsonga har en enorm serve och en grym volley, han är dock ojämn och som sagt rätt så omotiverad emot dom sämre spelarna och försöker mest bara få folk att känna att pengarna dom la ner för sin biljett ska den vara värd. Detta är Tsongas första inomhus match för året och sådant brukar ställa till det, man är inte helt van med underlaget speciellt i matchtempo.

Igor Sijsling ifrån Holland spelar idag på hemmaplan i Rotterdam och han kommer nog ha en fullsatt hall i ryggen när han går in för att möta världsspelaren Tsonga. Sijsling är en väldigt duktig inomhus spelare, han har en väldigt bra första serve där han gör väldigt mycket ess och även en bra andra serve som han kan antingen kicka upp på motståndarens backhand eller slica den inåt i banan så i detta fallet Tsonga måste strecka sig och hamna på defensiven direkt. Sijsling gillar inte att möta bollsnåla spelare, då kommer hans misstag men nu när han möter Tsonga som brukar ta det relativt lugnt och bara försöka veva så tror jag detta passar honom utmärkt. Ingen har några förväntningar på honom om att han ska vinna denna matchen.

Jag tror att med en fullsatt hall i ryggen att Sijsling kommer att ta denna linan relativt enkelt, han kanske tom plockar ett set.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba