Davis Cup i Frankrike där dom tar emot Tyskland och Tyskland leder konstigt nog med 2-1 i matcher, en match till behövs för att vinna och nu går formsvaga Tsonga in för att möta Kamke som har inget att förlora plus att han spelar med stort självförtroende nu.

  • Match : Tsonga – Kamke
  • Liga : Davis Cup
  • Speltips : Kamke +2.5 set
  • Odds : 1.98 @ Unibet
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 13.30

 

Jo Wilfried Tsonga ifrån Frankrike går in i en måste match efter att ha förlorat väldigt överraskande emot Gojowczyk i en fem setare, 8-6 blev det till tysken i avgörande setet. Tsonga har inte alls varit bra i år och har 15-7 i record hittills i år vilket är väldigt dåligt för han, visst att han vinner matcher men han gör det med ett otroligt dåligt spel och ofta jämna matcher. Tsonga behöver få ut otroligt mycket av sin första serve för att Kamke inte ska kunna köra sitt spel och bolla ut han med ett aggressivt och flakt spel. Tsonga är inte killen som vill ligga på defensiven utan han vill ligga på offensiven och trycka på med sina grundslag för att sedan avgöra på nätet.

Tobias Kamke (bild) kommer bli en svår nöt för Tsonga att knäcka.

Tobias Kamke (bild) kommer bli en svår nöt för Tsonga att knäcka.

Tobias Kamke ifrån Tyskland fick hoppa in i Davis Cup då Kohlschreiber, Haas och Florian Mayer alla tackade nej pga olika anledningar, men han har gjort det med bravur. I första matchen emot Julien Benneteau var han nederlags tippad och gick in som en rejäl underdog men gick in och fullständigt spelade ut Benneteau, ett aggressivt bollande gjorde att Benneteau helt enkelt inte klarade av att hålla uppe tempot i varenda boll. Kamke är erfaret bra inomhus och nu när han går in och inte har något att förlora, ja då kan absolut allting hända.

Jag tror att Kamke går in med ett stort självförtroende och att han ska plocka ett set emot den extremt formsvaga Tsonga känns riktigt bra, oddset kommer ha sjunkit enormt imorgon tror jag.

Lycka till!

/Lidde