Här kommer dagens sista spel, Trungelliti ställs emot sin landsman Cachin och här skiljer det i grund kvalité i grund och botten.

  • Matchen : Trungelliti – Cachin
  • Liga : Challenger Montevideo
  • Speltips : Trungelliti att vinna matchen
  • Odds : 1.89 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 21.00

 

Marco Trungelliti ifrån Argentina är en spelare som inte brukar vilja så mycket och det fick man återigen se i hans första match här i Montevideo i första set, breakad fyra gånger och förlust där med 4-6, efter det så tappade han knappt bollar i sin egna serve och släppte endast 3 games på dom två sista seten. Det brukar se ut såhär när Marco spelar emot sämre spelare han vet att han vinner över, försöker tanka hem matchen men inser att det inte går och höjer spelet direkt. Marco är för det mesta alltid spelvärd när han möter bra spelare då han oftast alltid har överodds med tanke på för det mesta matchen före. Marco har ett väldigt bra grus spel, han kan spela både offensivt och defensivt men hans offensiva spel är det som håller högst klass.

Pedro Cachin ifrån Argentina är en spelare som trivs allra bäst på grus eller snarare sagt bara på gruset. Han har bara spelat grus matcher i år och har gjort det bra där. Cachin har varit en spelare som har hållit till på Future touren för det mesta av året men har försökt slå sig in på Challenger touren här på slutet av året och har gjort det bra. Däremot så fick man se den gamla Cachin i första matchen här i Montevideo där han hade problem med Sorgi ifrån Brasilien som INTE håller Challenger klass, inte ens nära.

Jag anser att Marco är den bättre spelaren och han lär nog vilja avsluta året starkt och verkligen inte förlora emot en spelare han vet är sämre än honom, tragiskt nog brukar Marco funka så. Fortsätter Marco som han avslutade matchen igår så går det bra.

Lycka till!

/Lidde