Division 1 Södra. Trollhättan går bra för dagen och ställs här mot ett Skövde som har lite bekymmer inför matchen. Häng på!


Trollhättan – Skövde
Mitt tips: Trollhättan -1 (Asian handicap)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Trollhättan kommer avslappnade till den här matchen. Man spelar helt utan press och man gör det dessutom bra i matcherna. Man åkte på stryk senast borta mot Sylvia och det är inte mycket att säga om. Grabbarna lär komma revanschsugna hit och dagens motståndare är inget som skrämmer direkt. Trollhättan är starka på sin hemmaplan där man ofta gör starka insatser.

Skövde krigar i bottnen och ser allt mer desperata ut i sina matcher. Det är just den desperata stilen som gör att jag väljer att lira Trollhättan i den här matchen. Skövde vill alldeles för mycket i matcherna och nu ställs man mot ett spelskickligt lag och då bör man få det svårt. Det är just offensiven som inte fungerat den senaste tiden i Skövde då man bara gjort 1 mål på lagets 5 senaste matcher. Nu måste laget göra mål för man måste vinna matcher för att inte ramla ur division 1.

Trollhättan har tidigare under säsongen visat prov på härligt kontringsspel och utnyttjar man bara Skövdes misstag så vinner man den här matchen utan några större bekymmer. Man har haft väldigt lätt för Skövde under de senaste åren och jag tror man fortsätter vinna även idag…

Skövde har sin näst bäste målskytt Martin Gerhardsson och viktige mittfältaren Elvedin Kusterica avstängda i den här matchen och gör inte uppgiten enklare direkt. Trollhättan liras!