Jag har mycket intressant info här! Ena laget har magsjuka i laget och lämnar minst 7 ordinarie spelare hemma.


Troja/Ljungby – Borås HC
Mitt tips: 1 (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Troja ligger hopplöst sist med endast 2 segrar på 15 matcher. Varför väljer jag ändå att spela dem här? Jo för att Borås HC har stora bekymmer inför den här matchen. Jag vaknade upp och läste Borås lokaltidningen och såg att det råder magsjuka i truppen. Igår fanns det knappt tre kedjor på träningen och tränare Jens Gustavsson är mycket nedstämd inför den här matchen. Det stod klart igår kväll att minst 7 spelare missar matchen ikväll.

Jens Karlsson, Mattias Remstam, Mikael Aaro, Alexander Bergström, Oscar Andersson ligger alla utslagna av magsjukan. Det kan mycket väl vara så att fler spelare har insjuknat under natten. I övrigt är Peter Andersson skadad och John Klingberg missar matchen då han spelar match med juniorlandslaget. Borås har försökt få hjälp från samarbetsklubben Frölunda men tyvärr finns inga spelare tillgängliga för utlåning i detta krisläge. Därför kommer flera spelare från Borås ungdomslag att få chansen i den här matchen och frågan är om det räcker mot ett Troja som måste börja ta segrar nu för att inte ramla ur Allsvenskan!

Troja gjorde en stark match senast mot Tingsryd och det kan ge spelarna en självfötroende boost som kan innebära att man lyckas ta alla poäng här ikväll då Borås minst sagt har enorma bekymmer i laget! Borås har dessutom ofta bekymmer i bortaspelet där man brukar ha problem med de sämre lagen men samtidigt så gör man strålande insatser mot de bättre lagen.