Jag måste även reka denna Challenger matchen emellan den forne ATP spelaren Troicki och en otroligt formstark Jurgen Zopp.

  • Matchen : Troicki – Zopp
  • Liga : Challenger Como
  • Speltips : Över 21.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units 3/5
  • Spelstopp : 17.00

 

Viktor Troicki ifrån Serbien har kommit tillbaka efter sin avstängning pga ”doping”, han missade ett piss prov så var han avstängd i ett år, men nu är han tillbaka och han är nere på Challenger touren för att skrapa fram poäng igen. Troicki har varit allt annat än stabil sen han har kommit tillbaka och har varit väldigt mycket upp och ner igenom matcherna, han kan vinna ett set med 6-1 och sedan förlora andra setet väldigt enkelt. Troicki har inte alls sett lika stabil ut i grundspelet och gör mycket misstag. Troicki har tappat mycket poäng på sin första serve i veckan och då kommer det bli tufft emot Zopp som har  returnerat otroligt bra.

Jurgen Zopp ifrån Estland är en spelare som har formtoppat inför Como Challenger här i Italien, han har spelat helt otroligt bra och nästan över sin förmåga. Han har kört över Eyserric och Volandri, den sistnämnde var en otroligt bra spelad match av Zopp som helt enkelt slog igenom gruset. I den förra omgången så vann han över Starace som har haft bra form på slutet, var i final förra veckan men förlorade där emot Montanes och nu så vann alltså Zopp över honom tom en 6-0 i sista set. Zopp har servat otroligt bra och spelat väldigt aggressivt emot motståndarna och verkligen satt press på dom.

Jag kan se mig en tight 3 sets match här och jag anser att Zopp har bra chans på att ta hem vinsten.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!