Australian Opens fjärde dag och vi hittar ett trevligt odds i matchen mellan Troicki och Kukushkin. Ojämna Troicki möter Kukushkin som har bättre chans än odds sättarna tror.

  • Speltips – Kukushkin att vinna minst ett set
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.70
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 07.00

Troicki från Serbien har verkligen haft en dålig inledning på året. Han har inte övertygat alls på mig och han har en svår match nu.

Troicki har inte sett bra ut i början av året och hade stora problem i första matchen mot Fererro. Han spelade inte alls bra och låg under med 2-0 i set och sedan vände han matchen, eller man kan nog säga att Fererro gav han matchen. Han sänkte sig så otroligt mycket och tappade allt. Att spela en fem setare och vända den tar mycket på det fysiska samt mentala och att han ska vinna i tre raka mot Kukushkin känns långsökt.

Kukushkin har en ganska bra serve som han får lätta poäng via och sedan har han ganska rappa grundslag. Han kommer inte bli en jätte bra spelare för han gör alldeles för mycket misstag i matcherna men om han spelar som han har gjort i början av året kan han mycket väl vinna den här matchen mot Troicki.

Jag tror att Kukushkin kan pressa Troicki till en fem setare och kanske till och med ta den här matchen.

Lycka till!

/Lidde