Sex av dom sju senaste har gått in och jag hoppas fortsätta på denna streaken här i Bergamo. Trevisan kvalade in till turneringen och Bolelli gjorde comeback i denna, dock är oddsen lite missvisande.

  • Matchen : Matteo Trevisan v Simone Bolelli
  • Liga : Challenger Bergamo
  • Speltips : Bolelli att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.20 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Matteo Trevisan ifrån Italien har kvalat sin in till denna turneringen genom att slå en massa medelmåttor. Det enda ”matchen” han har fått är mot Lorenzo Giustino i förra omgången, då vann han med 2-1 i set och han skulle verkligen ha förlorat den matchen i två raka set. Trevisan har ingen bra serve vilket kommer missgynna honom otroligt mycket i denna matchen för Bolelli är den bättre bollaren av dessa två och Trevisan måste absolut spela på topp idag för att ha en chans.

Bolelli har bra chans att vinna i sin comeback turnering på hemmaplan i Bergamo, Italien.

Bolelli har bra chans att vinna i sin comeback turnering på hemmaplan i Bergamo, Italien.

Simone Bolelli också ifrån Italien gör comeback på hemmaplan och hittills har han gjort det med bravur. Han har 4-0 i set på sina inledande matcher emot Gaio och Bachinger som brukar härja på ATP touren. Bolleli har även imponerat servemässigt, han har inte blivit breakad än i turneringen på 4 set vilket är riktigt starkt. Bolelli är en spelare som hör hemma på ATP touren enligt mig, så otroligt bra spelare och en riktigt bra bollare. Jag tror att han kommer ha det mesta av publikens stöd för han hjälpte Italiens Davis cup lag att vinna emot Argentina i dubbelmatchen, vilket gör att folket älskar honom.

Jag tror att Bolelli kommer både serva ut och bolla ut Trevisan och vanligtvis ska det skilja 2-3 klasser på dessa på spelare.

Lycka till!

/Lidde