Den Allsvenska serien vänder och det har blivit dags för det andra mötet mellan Trelleborg och Kalmar.

  • Match: Trelleborg – Kalmar FF
  • Tips: Kalmar 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,55 @ Bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 9/7 18.00

Analys:

Trelleborg har haft stora problem med defensiven på slutet och laget sjunker som en sten i tabellen. Formen är 0-0-5 på de fem senaste matcherna och laget har inte vunnit i Allsvenskan sedan den 16 Maj. Som sagt så har defensiven varit usel på slutet och laget har faktiskt släppt in hela 20 mål på fem matcher, vilket är under all kritik. Trelleborgs spel håller inte i Allsvenskan och det skulle inte vara särskilt förvånande om laget ramlar ur den högsta serien. Truppen ser svag ut och det har också visat sig bland resultaten på slutet. Dom förlitar sig mycket på herrarna Pode och Jensen på topp men man vinner inga matcher om man släpper in fler mål än man gör framåt. Jag tror in på någon vändning i den här matchen trots hemmaplan.

Kalmars form är desto bättre och laget har 3-1-1 på de fem senaste matcherna. De ligger på en fin-fin 3:e plats och jagar topplagen ovanför. Kalmars senaste match var mot just Trelleborg på hemmaplan, en match som Kalmar gick vinnande ifrån. Resultatet skrevs till 3-2 men då släppte Kalmar in Trelleborg i matchen på slutet genom att släppa in 2 mål i slutet på matchen. Jag tror tränare Nanne Bergstrand har sagt åt laget att inte göra om samma misstag i den här matchen. Värt att notera är att målvakten Berisha drog på sig ett rött kort senast och är avstäng här, rutinerade Wastå ersätter och det bör inte bli någon större försvagning. Jag tror att Kalmars brassar kommer göra sitt jobb i den här matchen och laget har bra chans till vinst.

Trelleborgs form är usel och det skall normalt sett skilja en hel del mellan lagen. Oddset duger till spel och spelas med medelinsats.

Lycka till!

//Josef