Andra dagen av US Open kvalet är här och jag hittar en spelvärd dubbel där jag anser att jag har två mycket starkare hardcourt spelare än dom som står på andra sidan.

  • Matcherna : Travaglia – Przysiezny & McGee – Lama
  • Liga : US Open Kval
  • Speltips : Przysiezny & McGee att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.78 @ William Hill
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Travaglia ifrån Italien är en grus specialist, han spelar i princip bara på gruset. Det är åtta år sedan han gjorde sin första hardcourt match och sedan dess så har han spelat exakt 13 matcher på underlaget och bara gått vinnande ur dessa 7 gånger vilket är enormt svagt och det gör mig frågandes varför han är här. Travaglia har inte visat någon form på slutet heller, han har försökt sig på Challenger spelet men han åker direkt ut emot spelare som håller Challenger nivå.

Michal Przysiezny ifrån Polen är nog det absolut krångligaste namnet att skriva på touren. Michal är en hardcourt specialist och med väldigt effektiva serve så får han enormt mycket gratis poäng och hamnar även ”alltid” i överläge om dom får över den. Michal har haft ett tungt år men har börjat hitta tillbaka till spelet nu och spelade bra på gruset som är hans sämsta underlag för någon vecka sedan.

——-

James McGee ifrån Irland är en spelare som också trivs enormt bra på hardcourt, med sin kraftfulla serve och sina kraftfulla grundslag så tror jag att han fick en drömlottning när Lama kom upp som hans motståndare. Jag anser att McGee kommer att vinna denna matchen enkelt om han spelar över 75% av sin kapacitet för såpass mycket bättre är han på hard.

Gonzalo Lama ifrån Chile är en grus specialist som inte alls trivs bra på hardcourt, han försöker undvika det så mycket det bara går på touren men försöker nu kvala in till US Open vilket jag inte förstår. Lama är en bollsäker spelare som kommer få enorma problem idag emot McGee’s hårda grundslag och Lama kommer troligtvis inte ha en suck på banan.

Jag anser att Michal och James ska vinna i raka set båda två då dom är såpass mycket bättre men jag spelar ändå bara dubbeln.

Lycka till!

Följ mig på Twitter för mer spel @Liddess