Trapani tar emot Ascoli och här har vi riktigt bra form på hemmalaget. Man är obesegrade i 9 raka matcher samt har hela 5 raka segrar. På slutet har man dessutom spottat in en hel del mål. Man ligger på playoffplats men det är tajt bland placeringarna där så en vinst vore välkommet här. Ascoli låg länge i botten men har under våren tagit kliv uppåt och man är nu på hyfsat säker mark. Tror även att motivationen är mindre hos bortalaget. Ett Trapani i superform borde va bättre här.

  • Trapani – Ascoli
  • Spel: Trapani över 1.5 mål
  • Odds: 1.961 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Trapani har nu en riktigt bra form, faktum är att man är seriens formstarkaste lag just nu med 5 raka segrar eller 9 raka utan förlust där 7 är segrar. Man har även gjort minst 2 mål i 7 av de 9 senaste matcherna. Så det råder ingen tvekan om att det just nu ser bra ut för laget från Sicilien. På hemmaplan brukar man vanligtvis vara mycket bättre än på bortaplan, men även på bortaplan har man varit väldigt skickliga i det offensiva spelet på slutet. Man har en playoffplats men den är inte alls så sker då det är jämnt bland alla playoffplatserna, samt att ju bättre placering desto bättre fördel i playoffslutspelet sen. Och Trapani på hemmaplan brukar i princip alltid gasa framåt vilket gjort att man är ett sevärt lag på ön Sicilien. När man dessutom har bra form på de offensiva spelarna, flera av dom, så känns det som att man bara kommer tuta och köra som vanligt.

Här saknar man ytterbacken Pasquale Fazio som är ett avbräck såklart. Annars är man helt kompletta i princip. Bara några gamlingar som inte tillför mycket som saknas.

trapani    Ascoli picchio

Ascoli är ett väldigt lurigt lag att möta, skulle dom ha flytet med sig i en bortamatch kan det sluta hur som helst. Skulle dom inte ha det så brukar det rinna iväg för hemmalaget, precis som det gjort i massvis med matcher för Ascoli på bortaplan. I 12 av lagets 17 bortamatcher har man släppt in minst 2 mål, oftast 3 mål, ibland 4 mål. Man har ju nu 2 raka vinster vilket gjort att man avancerat lite i tabellen och har nu 4 poäng ner till strecket och det faktum att man måste se sig omsprungna av 4 lag. Så läget känns stabilt. Vilket gör att motivationen kanske inte är helt hundra här tror jag, vilket den ju definitivt är hos hemmalaget. Man kan absolut få det tufft här, som många lag brukar få när man åker och möter ett lag på Sicilien i väldigt stor medgång.

I bortalaget så stryker vi lånet sen i januari Bianchi som är avstängd. Sen saknas även defensive mittfältaren Giorgi, backen Almici och mittfältaren Benedicic vilket är tre tunga avbräck speciellt ordinarie Alimici och Giorgi.

—————————————————————————————————————————————————————–

Trapani är starka på hemmaplan och man är inne i en riktigt bra period med 9 raka utan förlust där man har 5 raka segrar. man har dessutom öst in mpl pp slutet och tror man har fortsatt god chans att stänka in mål hör. Ascoli ligger på en hyfsat stabil plats i tabellen några placeringar över strecket med flera lag emellan. Man har ordinarie spelare borta på defensiva positioner. Formen är helt okej. Men tror man får det tufft mot seriens formstarkaste lag som dessutom har lite mer motivation. Jag spelar Trapani över 1.5 mål till oddset 1.961. Insatsen är ganska tung medel. Avanti Trapani!

/ L’orso