Tranmere ångar på i ligan och leder serien efter 8 omgångar. Nu möter man Brentford som gjort det helt okej inledningsvis i ligaspelet men Tranmere borde lösa den här uppgiften också till ett fint odds!


Tranmere – Brentford
Spel: 1
Odds: 2.30 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Tranmere ångar på rejält i League One och leder serien med resultatraden 6-2-0 vilket imponerar stort och målskillnaden 21-4 är grym! Man radar upp segrar och man vinner dem med marginal. man har vunnit 4 av lagets 5 senaste matcher och man har vunnit samtliga med 2 mål eller fler! Man har visserligen mött enklare motstånd men i senaste matchen ställdes man mot hemmastarka och formstarka Crawley och många trodde laget skulle åka på sin första förlust. Men så blev det inte då Tranmere visade prov på sin styrka återigen och vann överlägset med 5-2 trots att man låg under med 2-1 en stund i matchen. Den styrkan gör att Tranmere känns som ett väldigt bra spel här, framförallt med tanke på att man har hemmaplansfavör! Man har 4 segrar av 4 möjliga och fina 12-1 i målskillnad!

Brentford har gjort det bra inledningsvis men det är framförallt på hemmaplan man har tagit sina poäng. I bortaspelet har man inte imponerat lika mycket då man har raden 0-3-1 och förlusten kom i bortamatchen mot Leyton Orient näst senast. Nu möter man betydligt tuffare motstånd och då får man det återigen väldigt tufft. Brentford har haft svårt att få igång sin offensiv som ofta saknar fantasi. Därför tror jag extra starkt på mitt spel då Tranmeres defensiv minst sagt imponerat och de har som sagt bara släppt in 4 mål bakåt varav bara 1 insläppt mål på sin hemmaplan!


Jake Cassidy gratulerar lagkamraten Andy Robinson här!

Tranmere har båda sina forwards i absolut toppslag för dagen! Andy Robinson och Jake Cassidy har båda gjort 7 mål vardera vilket innebär att man delar skytteligaledningen i League One! Man öser in mål och bildar utan tvekan League Ones vassaste offensiv!

Tranmere har inga nya skador eller avstängningar att oroa sig över. Man saknar fortsatt bara långtidsskadade Ian Goodison.
Brentford har inga skador eller avstängningar att bekymra sig över.