Inter förlorade senast lagen möttes och är nu ute efter revansch. Oddset är bra och duger till spel.

  • Match: Trabzonspor – Inter
  • Tips: Inter 0 (Asian Hcp)
  • Odds: ca 1,80
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22/11 20.45

Analys:

Turkiska Trabzonspor har bra form med 2-3-0 på de fem senaste matcherna. I Champions League har laget dock haft det tuffare och den enda vinsten på slutet kom mot just Inter senast lagen möttes. Det var en mycket märklig match där Inter dominerade och missade mängder av målchanser samtidigt som turkarna satte sin chans. Nu har dom visserligen hemmaplan men resultaten i de senaste europamatcherna har alla slutat oavgjort. Framförallt är det svårigheten att göra mål som gäckat laget och jag tror också att laget är väldigt nöjda med ett kryss här mot Inter.

Inter har efter förlusten mot Trabzonspor senast, ryckt upp sig i europaspelet. Formen är på väg uppåt och laget har 3-1-1 på de fem senaste matcherna. Vinner Inter här så är laget klart för vidare spel och klara gruppettor. Det skulle säkert uppskattas bland spelarna som då kan satsa på ligan som gått uselt hittills. Inter har också genom åren sällan gjort bort sig i gruppspelet i mer än en match, den är nu avklarad. Trots bortaplan så tycker jag att chanserna till vinst ser goda ut. Jag skall dock också nämna att Inter drabbats av massor av skador den senaste tiden, bl.a. Maicon och Sneijder. Nu börjar dock läget se ljusare ut och spelare som Julio Cesar, Lucio, Thiago Motta och Milito finns med i truppen som reser till Turkiet.

Inter motivation och rutin i de här sammanhangen bör väga tyngst och dom skall ligga närmast segern här. Se upp för Coutinho som verkat ha hittat toppformen. Finns att spela som x2 också om man vill ha som bank.

Lycka till!

//Josef